6 hétköznapi dolog, ami a boldogságod útjába áll

Stumpf Bea
Írta: ,

A jókedvünk sokszor apróságokon múlik. Egy irritáló hang, rossz fények, rendetlenség – ennyi képes tönkretenni az egész napunkat. Vedd észre, hogy mi az, amitől nem érzed jól magad, és iktasd ki az életedből! Meglátod, a boldogság sokszor tényleg apróságokon múlik!

Rendetlenség Kép forrása: frame.bloglovin.com

Bármennyire is azt gondolod magadról, hogy átlátod a káoszt, sőt abban érzed jól magad, hidd el, a rend nagyon sokat számít, ha a hangulatodról van szó.

Az mosatlan edények a konyhában, az összegyűrt ruhák a gardróbodban, a rumlis asztal a munkahelyeden, sőt, a rendezetlen kapcsolataid is negatív irányba befolyásolják a kedved.

Ha nincs rend, akkor az energia is nehezebben áramlik, azaz kevesebb jut el hozzád, és kevesebbet tudsz belőle hasznosítani.

Ha túl keveset alszol, borítékolható, hogy a napod egy kicsit nehezebb, nyűgösebb és vontatottabb lesz. Hozzá lehet ugyan szokni a napi 5-6 óra alváshoz, de hosszú távon nem jársz jól vele.

Meglepő, de ugyanilyen hatása van a túl sok alvásnak is, hiszen egy 10-12 órás szundi után talán még fáradtabban ébredsz, mint ahogy lefeküdtél.

Találd meg azt az alvással töltött időtartamot, amire szükséged van ahhoz, hogy kipihent és boldog legyél, így a napjaid is könnyebben telnek majd.