6 dolog, amit megfogadunk ünnepek előtt, aztán soha nem tartjuk be

Berényi Nóri
Írta: ,

Lehetünk egymással őszinték? Általában mindenki szeret olyan dolgokat megfogadni (főleg az ünnepek előtt), amiket persze soha nem tart be és általában már a fogadalomtétel elején tudja ezt. De azért újra és újra neki ugrunk, hátha most az egyszer valami másként történik. Összegyűjtöttük kedvenc „ünnepek előtti” fogadalmainkat, reméljük te is magadra ismersz majd ezek olvasása közben.

„Már nyáron elkezdem megvenni az ajándékokat” Kép forrása: camillestyles.com

Sőt, karácsony után már egyből a következő karácsonyra készülsz, nem?

Tény és való, hogy nagyon idilli elképzelés, hogy te már nyáron elkezded megvenni az ajándékokat, de sajnos az esetek többségében ez nem valósul meg.

Helyette viszont észvesztő köröket mész a plázákban, a karácsony előtti hetekben, konstatálva, hogy hogy hagyhattad megint az utolsó pillanatra?

Ne bánd, mi is hasonló cipőben járunk!

„Betartom a diétámat és idén nem lesz zabálás!” Kép forrása: i.pinimg.com

Aha, persze, és jégsalátát fogsz enni sovány csirkemellel. Nem is egy jó kis töltött káposztát, sütiket és szaloncukrot.

Te biztos nagyon erős vagy, de mi már most érezzük, hogy ehhez kevesek leszünk. Főleg miután megtettünk egy-két kört a karácsonyi vásárban.

Mert ott van az a finom forralt bor (tele cukorral), az édes kürtőskalács (tele liszttel és cukorral), no meg a finom lepények (szintén tele liszttel és persze zsírral). De tényleg akkora vétek, ha ezeknek egyszer az évben engedünk?