6 dolog, ami megkülönböztet egy nőt a kislánytól

Berényi Nóri
Írta: ,

Minden nő életében van egy pillanat, amikor kislányból igazi, nagybetűs nő lesz és ezzel együtt belép egy olyan világba, amiben bármit elérhet, amit csak akar. Ekkor nem csak külsőleg, de belsőleg is totálisan átalakul. A dolog érdekessége, hogy ezt sem lehet igazán korhoz kötni, így könnyen lehet, hogy benned még most is egy kislány lelke munkálkodik. Vagy esetleg egy erős díváé? Derítsük ki!

Míg egy kislány bármit megtenne, hogy háttérben maradjon, addig egy felnőtt nő igenis beleáll az összes esetleges vitába, ezzel teljes felelősséget vállalva tetteiért és nézeteiért. Igaz ez a magánéleti és a munkahelyi életére is.

Könnyen beazonosíthatod ezt magadban, ha felteszed azt a kérdést, hogy „Kellőképpen kiállok magamért és az igazamért?

Egy kislány még keresi a kifogásokat, hogy éppen most miért nem tudott magabiztosan fellépni saját magáért, illetve, hogy miért hagyja, hogy mások elnyomják, viszont egy igazi nőnél erre szinte esély sincs.

Már nem követi az aktuális trendeket, jobban mondva, nem kizárólagosan azt követi, ugyanis tudja, hogy mi számára a legelőnyösebb viselet és ezt nem rúgja fel a legújabb divatőrületekért.

Onnan is érzékelheted, hogy már nem egy kislány néz rád vissza a tükörből, hogy már jól megválogatott ruhatárral rendelkezel.

Jobban odafigyelsz a minőségre és már kevésbé ejt rabul a mennyiség varázsa.

Tudod, hogy érdemesebb befektetni egy minőségi csizmába, vagy táskába, mert ezek időtálló darabok.