5 tipp, ahogyan felkeltheted az érdeklődését úgy, hogy ő kezdeményezzen

Berényi Nóri
Írta: ,
5 tipp, ahogyan felkeltheted az érdeklődését úgy, hogy ő kezdeményezzen

Titkon minden nő arra vágyik, hogy felkeltse a férfiak figyelmét, még akkor is, ha boldog párkapcsolatban él. Ha egyből arra asszociálnál, hogy ehhez méregdrága, márkás ruhákra van szükséged, akkor tévedsz. Az igazi férfiakat teljesen hidegen hagyja, hogy Jimmy Choo cipőt viselsz, vagy valami márkátlan utánzatot. Ami igazán számít, az TE magad vagy! Íme pár tipp, amitől bolondulni fognak érted.

Járj emelt fővel Kép forrása: theclosetheroes.com

Meglepődnél, de rengeteget nyom a latba a járásod és a testtartásod.

Ha folyton behúzott nyakkal, görnyedt háttal járkálsz, azzal azt sugallod magadról, hogy egy visszahúzódó, önbizalom-hiányos nő vagy, aki szeretne láthatatlan maradni. És nyilván nem ez a cél, ha szeretnéd felkelteni a férfiak, illetve a kiszemelt férfi figyelmét.

Szóval húzd ki magad, fejet fel, és járj úgy, mint egy igazi királynő! Így garantáltan megfordulnak majd utánad az utcán.

Ne játszd meg magad Kép forrása: thelittleduckwife.com

Észrevetted már magadon, hogy amikor valaki nagyon tetszik, akkor hajlamos vagy furán és zavartan viselkedni? Amikor pedig egy olyan férfi van a közeledben, aki nem dobogtatja meg a szívedet, akkor a legjobb énedet vagy képes mutatni mellette.

Nincs szükség felesleges játszmákra, mert a pasik buknak azokra lányokra, akik nem félnek önmaguk lenni. Ráadásul nincs is annál rosszabb, ha valaki nem az igazi énedbe szeret bele, és később pont ezért ábrándul ki!

Ne félj megmutatni magad, még akkor sem, ha tudod, hogy ezzel pár férfit elriasztasz, mert az igazi úgyis ott marad majd melletted.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!