5 praktika, amitől percek alatt jobb nőnek érezheted magad

Berényi Nóri
Írta: ,
5 praktika, amitől percek alatt jobb nőnek érezheted magad

Kép forrása: livvyland.com

Vannak napok, amikor viselheted a világ legszebb ruháját, te mégsem vagy megelégedve azzal, amit a tükörben látsz. Ne gondold azt, hogy ezzel csak te vagy így, mindenkinek vannak ilyen napjai. Észreveszed az eddig nem látott hibáidat és legszívesebben elbújnál a világ elől. Most megmutatjuk neked, hogy hogyan tudsz ezen a leggyorsabban változtatni.

Így indítsd a napot! Kép forrása: blog.zuluandzephyr.com

A legtöbb ember úgy működik, hogy a reggeli hangulata határozza meg az egész napját. Ha jó, akkor úgy érzi, hogy szeretve van és a világ egy csodálatos hely, de, ha rossz, akkor mindenki meneküljön, mert esélyes, hogy mindenhova bombaként fog berobbanni.

Biztos te is érezted már ezt, mennyivel másabb, mikor jókedvűen kelsz ki az ágyból, belenézel a tükörbe és látod azt a jó csajt, aki vagy. Aki nem kritizálja önmagát, ha esetleg felszaladt rá pár plusz kiló, és nem a ráncait vizslatja a tükörben.

Mi most ehhez a pozitív énedhez szólunk, akit minden reggel elő kell csalnod magadból. Egész egyszerűen eldöntheted, hogy hogyan indítod a napodat. Lehetsz morci, hogy megint dolgozni kell, hogy nem tetszik a tükörképed, vagy egyszerűen csak kihozod a napodból a legtöbbet. És ez a reggeleddel indul.

Egy kis mozgás nem árt! Kép forrása: allofmma.com

Furcsa az emberi agy működése, ugyanis képes minket irányítani, de ne feledd, hogy neked van igazán nagy hatalmad felette. Tudd, hogy az a rengeteg kifogás, amitől nem érzed magad elég jó nőnek, az az agyad kreálmánya és nem az igazi énedé.

Azért mondjuk ezt el, mert rengeteg külső hatás ér téged, ami befolyásolja azt, hogy mennyire tartod magad csinosnak. Na, de itt egy jó trükk ennek leküzdésére.

Bár már sokszor elmondtuk, hogy a mozgás csodákra képes, ideje komolyan venned, mert nem csak, hogy feszesebb leszel tőle, de ennek hatására a tükörben is egész más embert fogsz látni.