5 ok, amiért a 30 az új 20

Berényi Nóri
Írta: ,
5 ok, amiért a 30 az új 20

Nagymamáink korában a 30 éves nők már „vénlányoknak” számítottak, hiszen a nagy többség eddigre már férjnél volt és családot alapítottak, de mára ez teljesen átalakult. Talán mondhatjuk, hogy szerencsére, mert így a nőknek van idejük arra, ami a legfontosabb az életükben: megismerni önmagukat.

A 20-as évek többnyire az útkeresésről szólnak, arról, hogy megtaláld azt a munkát, amiben kiteljesedhetsz és boldog lehetsz.

Ne érezd úgy, hogy a sok próbálkozás hasztalan volt, mert minden okkal történik, hogy végül ott találd magad, ahol lenned kell. 30 évesen már tisztában vagy azzal, hogy mit akarsz és, hogyan érheted el azt.

Ha még nem léptél be a 30-as nők táborába, akkor használd ki az időt és tapasztalj minél többet, így a harmadik x-nél már pontosan tudni fogod, hogy melyik az a munka, amit szívből csinálnál.

Stabil anyagi helyzet Kép forrása: annawithlove.com

Pályakezdőként nem egyszerű az élet, mikor egy fiatal nő mindenre vágyik, de ennek csak a töredékét tudja magának megteremteni.

Mire valaki eléri a bűvös 30-at, addigra ez is rendeződni látszik és végre több extrával kényeztetheti magát.

Soha ne érezz bűntudatot, ha magadra költesz, mert egy nőnek szüksége van arra, hogy igenis olykor-olykor költsön magára.

Ha még csak most taposod a 20-as éveid elejét, akkor bíztasson az a tudat, hogy mindenki elindult valahonnan, de légy türelmes, mert, ha keményen dolgozol, akkor pár éven belül ez mind kifizetődik.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba