5 lélekfrissítő könyv márciusra - Bien válogatás

Stumpf Bea
Írta: ,

Olvasni jó, olvasni kikapcsolódás, olvasni feltöltődés. Nincs is jobb annál, mint amikor egy fáradt nap végén kinyitod a könyved, és percek alatt egy teljesen más világba repülhetsz el. Ha szeretsz olvasni, de úgy érzed, hogy sokkal többet kellene olvasnod, akkor most segítünk egy kicsit. Elindítjuk Bien könyvajánlónkat, amelyben hónapról hónapra szuper könyveket ajánlunk. Lássuk a márciusi válogatást, ahol a pszichológia, a lélek és az önfejlesztés témakörét jártuk körbe.

Braskó Csaba – Múzsa Kép forrása: 21.szazadkiado.hu

Mindenki kerülhet olyan élethelyzetbe, amikor úgy érzi, hogy minden kilátástalan és semmi sem sikerül. A könyv főszereplője – Éva – pontosan ilyen helyzetben van, hiszen életének egyik területén sem talál igazi boldogságot.

Egy nap azonban bekövetkezik a fordulat, szóba elegyedik valakivel, ezek a beszélgetések pedig egyre inkább rádöbbentik arra, hogy mit kellene másképp csinálnia, mi az, amiben változnia kell és napról-napra egyre jobban megismeri önmagát.

Az ő életén keresztül bármilyen életszituációban is vagy, könnyen tudsz majd azonosulni az élet legapróbb és legnagyobb problémáival is – de vigyázz, ha egyszer elkezdted, nehéz lesz letenni!

Cameron Diaz – A hosszú élet könyve Kép forrása: is303.com

Cameron Diaz 39 évesen írta meg A test könyve című művének második részét, ami rögtön a New York Times bestsellere lett.

Titka valószínűleg abban rejlik, hogy nem arról ír, hogy hogyan őrizd meg fiatalságod, hogyan küzdj hatékonyan a ráncok vagy az ősz hajszálak ellen, hanem egy egészen más szempontot boncolgat.

Kutatásokkal mutatja be azt, hogy mi megy végbe a testünkben az öregedés folyamatával, mennyiben különbözik ez a férfiaknál és a nőknél, illetve bebizonyítja, hogy a nevetésnek, a boldog, és szeretteinkkel töltött pillanatoknak milyen fontos szerepe van az életünk során.