5 leggyakoribb női para a harmichoz közeledve

Berényi Nóri
Írta: ,

A legtöbb nő életében a harminc igazi vízválasztó, ugyanis úgy érzik, hogy valami szép és jó véget ért, ők pedig egyből mehetnek is a süllyesztőbe. Persze erre a legtöbb harmincas nő rácáfol, hiszen többen is azt állítják, hogy ez a nők életében a legjobb időszak. Elkezded megtalálni önmagadat és már nem kislányként néznek rád mások. Mégis akad néhány női para, amin át kell esnünk előtte.

Az ott egy ősz hajszál? Kép forrása: modadakankan.com

Talán egyetértesz velünk abban, hogy nem könnyű elfogadni az első ősz hajszálak megjelenését, hát még azok további terjedését. De mégis történik valami egy nőben, ott a tükör előtt állva, mikor megpillantja az első szálat.

Persze típusfüggő, hogy kinek mikor következik be az életébe, hiszen van, akinek már egész fiatalon elkezd őszülni a haja, de ők talán könnyebben emésztik meg ezt a dolgot, mint azok, akiknek ez már az idő múlását jelzi.

A húszas éveink elején gyakorlatilag bármennyi átbulizott éjszakát megengedhetünk magunknak, mert az esetleges másnaposság és fáradtság érzésén kívül, nagyon nagy kárt nem tudunk okozni fiatal és ellenálló szervezetünkben, de a harminchoz közeledve ez azért már nem így működik.

Lehet, hogy korábban is megjelentek karikák, apróbb ráncok az arcunkon, de maximum aludtunk egy nagyot és máris úgy ébredtünk, mintha egy több órás kozmetikai kezelésen vettünk volna részt.

Nem így a későbbiekben, mikor aludhatunk bármennyit, az a hosszanti csík nem tűnik el a homlokunkról és a szemünk alá is kétszer annyi korrektorra lesz szükségünk, mint korábban.