5 jól megfigyelhető változás, ha magasabb tudatállapotot sikerült elérned

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 jól megfigyelhető változás, ha magasabb tudatállapotot sikerült elérned

Kép forrása: nenetus/depositphotos.com

Alapvetően mindenki arra törekszik, hogy magasabb tudatállapotot sikerüljön elérnie sőt, egyesek úgy vélik, ez az egyetlen célunk a földi élet során. Az biztos, hogy az önfejlesztés (történjen az tanfolyamon, vagy éppen otthon), a meditáció, a különféle légzéstechnikák elsajátítása, egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb tudati szintre juss. Vannak, akik szinte észre sem veszik az átmenetet, mert olyasmiket élnek át, amiktől óhatatlanul bölcsebbé, tudatosabbá válnak. De milyen változások utalnak arra, hogy te is nagyon jó úton haladsz egy magasabb tudatállapot felé?

Bűntudatod van a rossz szokásaidtól Kép forrása: bytezza.com

Pontosan tudod, hogy a lelkednek, a tudatodnak és a testednek összhangban kell lennie, hiszen ha bárhol problémát érzékelsz, vagy éppen betegséget tapasztalsz, akkor az a teljes valódra negatív hatással van. Nagyon is jól érzed: a legtöbb problémát rossz szokásainkkal, mi magunk generáljuk.

Mivel ezt felismerted, egyre jobban foglalkoztat a tiszta étkezési szokások kialakítása, a sport bevezetése, a stressz kiűzése, a lelked ápolása. Lehet, hogy régen dohányoztál, ezt azonban manapság már el sem tudod képzelni, minden olyan rossz szokástól bűntudatod van, ami árthat neked, a testednek. Emiatt egyre tudatosabban száműzöd ezeket, a teljes összhangra törekszel, megpróbálsz visszatalálni azokhoz az ősi rutinokhoz, amik közelebb visznek a természethez.

Nem foglalkoztat az egód Kép forrása: gofeminin.de

Egyre kevésbé foglalkozol az egóddal. Ez nem azt jelenti, hogy elhanyagolnád a megjelenésedet, de rájössz, hogy messze nem a külsőségek a legfontosabbak.

Azzal, hogy ezt tudatosítod magadban, iszonyúan nagyot tudsz előrelépni a tudatállapotodat illetően, hiszen nem fognak rád komolyabb hatást gyakorolni a kívülről érkező, negatív energiák.

Míg korábban te is jót csámcsogtál a kolléganőiddel egy szaftos pletykán, most mindennél távolabbinak érzed magadtól ezeket a beszélgetéseket.

Valósággal leperegnek rólad a negatív vélemények, hiszen jól tudod, ezek többsége nem is igazán neked szól. Persze nem arról van szó, hogy mostantól teljesen hidegen hagy mások visszajelzése, hanem arról, hogy valóban csak azokkal foglalkozol, amikkel érdemes.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!