5 jele annak, hogy rossz úton haladsz

Írta: ,

Az élet egy nagy utazás – és koránt sem mindegy, hogy milyen útszakaszt, illetve járművet választasz hozzá. A következő jelek arra figyelmeztetnek, hogy letértél a legideálisabbról, tehát ideje, hogy visszatalálj rá!

Önpusztító magatartásformáid vannak

1/5 Önpusztító magatartásformáid vannak

Túlevés, túlzott vásárlás, mértéktelen alkoholfogyasztás… Újra és újra megteszed, aztán pedig marcangol a bűntudat.

Sőt, az is előfordulhat, hogy valamilyen pozitív cselekvésre kattansz rá egészségtelen mértékben, például mindennap órákat töltesz meditációval.

Mindannyiunk életében vannak olyan időszakok, amikor fokozódik ennek a veszélye, s bele-belecsúszunk az említettek közül némelyikbe.

De ha ez megtörténik, mielőbb fel kell ismerned, hogy pótcselekvésről van szó, s lehetőleg azt is, hogy vajon mit pótol.

Ne ítélkezz magad felett, amiért így áll a helyzet. A legfontosabb, hogy kimássz belőle – ha kell, külső segítséggel!

Balszerencsés véletlenek

2/5 Balszerencsés véletlenek

Akadnak napok, amikor Fortuna a tenyerén hordoz.

Zöldhullámon száguldhatsz át a legforgalmasabb útszakaszokon, töredék áron veheted meg a régóta kinézett ruhadarabot, vagy egyszerűen az öledbe hullik valami, amiről nem is sejtetted, mekkora örömet hoz.

Talán félsz kimondani, de mintha a sors még dalszövegek formájában is megerősítené, hogy a helyeden vagy…

Aztán egyszer csak elmúlik mindez. Annyira, hogy nem is tudod, mikor tapasztaltad utoljára. Hetek, hónapok, esetleg évek óta?

Zöld lámpa helyett piros, aztán parkolási bírság, és az a szám kezdődik a rádióban, amit a legjobban utálsz. A káosz okát ne odakint keresd, inkább odabent!

Merő felfordulás a lakásod

3/5 Merő felfordulás a lakásod

Az egy dolog, hogy talán alapjáraton rendetlen vagy – felfordulás alatt nem azt értjük, hogy a katonás rend megbomlana.

Felfordulás az, amiben nem találod a számodra fontos tárgyakat, és a helyzet már téged is zavar.

Ha fogalmad sincs, mivel kezdd a munkálatokat, porszívózással, rendrakással vagy fertőtlenítő szétlocsolásával, ráadásul a vécé is eldugul, a konyhában pedig hangyák mászkálnak, nem árt szembenézned a ténnyel: a lakhelyed a belső világod tükre, tehát hosszú távon nem sokra mész a törlőronggyal.

Idő és energia hiányában nyugodtan bízd profira a takarítást, ám közben gondolkodj el rajta, miért is hagytad idáig fajulni a dolgokat!

Félelemben élsz

4/5 Félelemben élsz

Aggódsz a pénzügyi helyzeted miatt, a beázós cipőd miatt, a munkahelyi szitu miatt, meg amiatt is, hogy a párod talán elhagy…

Amikor lelépsz az utadról, szinte rögtön társadul szegődik a félelem, és paradox módon még több félelmet vonz.

Légy úrrá ezen az egészen, mielőtt rajtad uralkodna el a rettegés réme!

Jusson eszedbe, mit tartasz igazán fontosnak az életben, miért érdemes küzdened, illetve hogyan érheted azt el.

A félelem ellenpólusa a szeretet; ha tehát igyekszel olyanokkal körülvenni magadat, akik szeretnek, és akiket viszontszeretsz, hamar enyhülnek majd a negatív érzések.

A legfontosabb a felismerés: ez így nem normális, tenned kell ellene!

Testi tüneteid vannak

5/5 Testi tüneteid vannak

A tested könyörtelenül jelzi, ha valami nincs rendjén az életedben.

Mivel ez a legsűrűbb energiaminőség, utolsóként adja le a vészjelzést: addigra már számos más szignált is kaphattál, csak valamiért elkerülte a figyelmedet, vagy éppen szándékosan nem foglalkoztál vele.

A fizikai fájdalom helye és erőssége sokat elárul a lelki okról, amelynek a megoldásával helyrebillen majd az egyensúly.

Lényeges, hogy az életminőségedet jelentősen befolyásoló panaszok esetén mindenképpen fordulj orvoshoz, hiszen ilyesfajta segítségre is szükség lehet a harmóniához!

Te melyiket tapasztaltad már a felsoroltak közül? Sikerült visszatalálni az utadra?