5 jele annak, hogy rossz úton haladsz

Sándor Alexandra
Írta: ,

Az élet egy nagy utazás – és koránt sem mindegy, hogy milyen útszakaszt, illetve járművet választasz hozzá. A következő jelek arra figyelmeztetnek, hogy letértél a legideálisabbról, tehát ideje, hogy visszatalálj rá!

Önpusztító magatartásformáid vannak

Túlevés, túlzott vásárlás, mértéktelen alkoholfogyasztás… Újra és újra megteszed, aztán pedig marcangol a bűntudat.

Sőt, az is előfordulhat, hogy valamilyen pozitív cselekvésre kattansz rá egészségtelen mértékben, például mindennap órákat töltesz meditációval.

Mindannyiunk életében vannak olyan időszakok, amikor fokozódik ennek a veszélye, s bele-belecsúszunk az említettek közül némelyikbe.

De ha ez megtörténik, mielőbb fel kell ismerned, hogy pótcselekvésről van szó, s lehetőleg azt is, hogy vajon mit pótol.

Ne ítélkezz magad felett, amiért így áll a helyzet. A legfontosabb, hogy kimássz belőle – ha kell, külső segítséggel!

Balszerencsés véletlenek

Akadnak napok, amikor Fortuna a tenyerén hordoz.

Zöldhullámon száguldhatsz át a legforgalmasabb útszakaszokon, töredék áron veheted meg a régóta kinézett ruhadarabot, vagy egyszerűen az öledbe hullik valami, amiről nem is sejtetted, mekkora örömet hoz.

Talán félsz kimondani, de mintha a sors még dalszövegek formájában is megerősítené, hogy a helyeden vagy…

Aztán egyszer csak elmúlik mindez. Annyira, hogy nem is tudod, mikor tapasztaltad utoljára. Hetek, hónapok, esetleg évek óta?

Zöld lámpa helyett piros, aztán parkolási bírság, és az a szám kezdődik a rádióban, amit a legjobban utálsz. A káosz okát ne odakint keresd, inkább odabent!