5 jel, hogy kibillent az életed egyensúlya - Így nyerd vissza a stabilitásodat!

Gerber Petra
Írta: ,

Vannak olyan napok az életedben, amikor legszívesebben fel sem kelnél az ágyból? Szíved szerint senkinek sem vennéd fel a telefont, sőt mi több látni sem akarsz senkit? Gyakran levert, rossz a hangulatod, az életet pedig néha napján valóságos pokolnak érzed? Akkor bizony erős a gyanú, hogy az életed kibillent az egyensúlyából és segítségre van szükséged. Nyugalom, ez az állapot javítható, éppen ezért most megmutatjuk azt a öt esetet, amikor egészen biztosan baj közeleg, de megoldási javaslatokat is teszünk, hogy miként teheted magad rendbe. Felkészültél? Akkor induljunk!

Hazudsz önmagadnak Kép forrása: playbuzz.com

Ez az egyik legtipikusabb, hogy még önmagadat is megpróbálod átverni. Pedig a helyzet az, hogy a világon bárki másnak hazudhatsz, de magadat csak nagyon nehezen tudod becsapni.

Fontos tudnod, hogy az életben csak akkor juthatsz egyről a kettőre, ha hajlandó vagy őszinte lenni magaddal és persze képes vagy kockázatot vállalni. Talán a legkockázatosabb dolog éppen az, hogy őszinte vagy magaddal.

Azonban hidd el, hogy onnantól kezdve, hogy nem vered át saját magad hatalmas lépést teszel annak érdekében, hogy egyensúlyba hozd az életed.

 

Ez szintén nagyon gyakori, pláne, ha szeretsz valakit és az ő igényeit állandóan a sajátjaid elé helyezed.

Ez azonban egy kis idő után teljesen felőröl majd és a végén már azt sem fogod tudni, hogy Te ki is vagy valójában.

Éppen ezért fontos, hogy szánj időt saját magadra: foglalkozz a belső hangjaiddal és ami a legfontosabb, hogy használd ki az énidőt.

Kövesd a vágyaid, az álmaid, hiszen a pillanat most van, most kell kihasználnod.