5 jel, amire figyelned kell, amikor döntést hozol

Stumpf Bea
Írta: ,

A döntéseid határozzák meg az életed, akár elismered, akár nem. Hiszen mindig van választásod, hogy balra mész vagy jobbra, egyedül vagy valakivel együtt, a hosszú vagy a rövid úton indulsz-e el. Ha úgy érzed, hogy mostanában valamiért nem találod a helyed, bizonytalan vagy, amikor döntéseket kell hoznod és már nem is tudod, hogy mire hallgass, akkor itt egy kis segítség. A jelek, amikre figyelned kell a döntéseid során. Lássuk!

Vágyak és álmok Kép forrása: weheartit.com

Mindenki álmodozik. Valaki többet, valaki kevesebbet, ez teljesen normális.

Amikor döntést hozol, nem szabad elfelejtened, hogy mik az álmaid, mi az, ami visszatérően eszedbe jut, amikor elengeded a gondolataidat és hagyod, hogy arra szárnyaljanak, amerre csak akarnak.

Ezek ugyanis tudat alatt vezetnek affelé, ahol igazán lenni szeretnél, amit szeretnél elérni, így ha egy fontos döntés előtt állsz, gondold végig, hogy az álmaid mennyire befolyásolnak, hova tolnak inkább és mit mondanak, merre indulj.

Ösztönök Kép forrása: iopop.tumblr.com

Főleg a nőknél fontos és elkerülhetetlen, hogy a döntések esetén beszéljünk az ösztönökről. Hatodik érzék, női megérzés, bárhogy is hívjuk, valahol ott bujkál bennünk, résen van és figyel.

Ha úgy érzed egy döntés során, hogy legbelül mégsem ezt kéne tenned, nem tudod megmagyarázni, de valami azt súgja, hogy mégis a másikat válaszd, akkor érdemes legalább hezitálni és megpróbálni rájönni, hogy mi is lehet ez a belső hang.

Mit mond és miért. Hiszen nők vagyunk, a megérzéseink már sokszor bejöttek, nem igaz?