5 dolog, amit mi nők mindig túlagyalunk

Berényi Nóri
Írta: ,
5 dolog, amit mi nők mindig túlagyalunk

Egyértelmű, hogy mi nők, képesek vagyunk a legegyszerűbb dolgokat is túlagyalni és megbonyolítani. De mégis mi szükségünk erre? Nem lenne egyszerűbb az élet, ha mi is lazábban vennénk mindent? A válasz nyilván "igen", de nő legyen a talpán, aki erre képes.

Az öltözködés Kép forrása: refinery29.com

Akár tetszik, akár nem, ez örökre a női nem átka lesz. Mert, ha ruhákról van szó, akkor nem létezik az „elég” szó. Megfogadhatjuk magunknak, hogy ezentúl tudatosan fogunk élni és nem vesszük meg a századik pár cipőnket, ami persze egyszer sem lesz a lábunkon, de teljesen felesleges, mivel úgyis elcsábulunk.

Arról nem is beszélve, hogy mennyi fejfájást okoz maga a gondolat, ha valahol megjelenésünk van. Legyen szó randiról, munkáról, családi összejövetelről, a szett kiválasztása mindig sok energiánkat felemészti.

És valljuk be, néha túl is gondoljuk ezt az egész öltözködés dolgot. Persze nagyon szép látvány, ha egy nő tud öltözködni, de nem biztos, hogy minden reggelt a gardrób szétbombázásával kell indítani. (Bár senkit nem ítélünk el emiatt.)

Az első randi Kép forrása: indiaearl.com

Na ez az, amit a nők 99%-a nem tud nem túlgondolni. Az hagyján, hogy a tökéletes randi szett kiválasztásával elmegy egy egész nap, de még ott van a rengeteg egyéb tényező, ami bekavarhat a képbe.

Például az, hogy miként végződhet az este. Lehet, hogy számtalan végkifejletet megálmodtál már magadnak, de garantáljuk, hogy a valóság biztosan nem fog egyezni az elképzeltekkel.

Általában, amire nagyon ráfeszülünk, izgulunk miatta, az végül egy nagyon laza dologként szokott elsülni. Nyilván a gondolatainkat nem tudjuk folyamatos kontroll alatt tartani, de mindenképpen törekedni kell rá.