5 dolog, amit a sikeres emberek sosem csinálnak

Kerekes Vivien
Írta: ,

Mindenkinek mást jelent a siker: ez lehet hírnév, tisztelet, vagy akár rengeteg pénz a bankszámlán. A lényeg, hogy képben legyél a vágyaiddal, és el tudd érni őket. Utóbbi azonban csak akkor lehetséges, ha képes vagy hinni saját magadban, és észben tartod, mi az, amit a sikeres emberek sosem mondanak!

Sosem mondják el teljesen a terveiket

Ha a sikeres embereknek van egy jó ötletük, biztos, hogy nem osztják meg másokkal a részleteket, és nem is említik azt meg akárkinek. Méghozzá azért, mert pontosan tudják, megvalósítás nélkül az elképzelés csak elképzelés marad.

Ráadásul az sem új számukra, hogy minél több ember tud a terveikről, annál nagyobb nyomás alá kerülnek, és sokkal többet is várnak el tőlük. Inkább némán dolgoznak az ötleteiken, és csak azután mesélik el másoknak, hogy már megvalósították őket.

A sikeres emberek egyik titka, hogy még akkor sem osztják meg mindenkivel a pozitív cselekedeteiket, ha egyébként nem kis dolgot vittek véghez.

Ez ugyanis sokszor tűnik kérkedésnek, arrogáns viselkedésnek, ők pedig pontosan tudják, hogy ez teljesen más fényben tüntethet fel egy olyan tettet, amire büszkének kellene lenniük.