5 dolog, amiről le kell szoknod az új évben, ha te is a húszas éveidben jársz

Dienes Petra
Írta: ,
5 dolog, amiről le kell szoknod az új évben, ha te is a húszas éveidben jársz

„Gondtalan” éveink többek között számos rossz szokással is telnek. Ezekről többé-kevésbé tudjuk is, hogy nem feltétlenül érdemes űzni őket, ezért most ragadd meg az alkalmat, és a 2015-ös évvel együtt ezeknek is ints búcsút! Kapd elő az újévi fogadalmak listáját, és egészítsd ki ezzel a pár gondolattal, ha te is egyetértesz velünk!

A „részeg sms-ek” Kép forrása: flickr, basswaldorf

Kivel nem fordult még elő, hogy ittas állapotban úgy érezte, a legjobb dolog, amit tehet, hogy közli az exével, mennyire hiányzik neki? Sajnos mindannyian elkövettük már ezt a hibát – ha nem nagyobbakat –, amit másnap, józan állapotunkban mindig nagyon-nagyon megbántunk.

2016-ban fogadd meg, hogy sokkal felelősségteljesebben viselkedsz majd az ilyen helyzetekben – ami persze az alkohol miatt nem mindig megy –, ezért kérd meg egy barátnődet, hogy ilyenkor lépjen közbe.

Ha pedig biztosra akarsz menni, már le tudsz tölteni egy olyan appot is, amin beállíthatod a kényes telefonszámokat, hogy aktiválás esetén blokkolja azokat...

Diéta para Kép forrása: thefirstmess.com

Az új évben ne stresszelj folyton a kilók és a kalóriák számán!

Ehelyett alakíts ki egy egészséges étrendet, amiben sokkal több a zöldség és gyümölcs, mint amennyit eddig fogyasztottál.

A húsokat próbáld meg szénhidrát nélkül enni és igyál sok vizet!

Ha ezt a pár nagyon egyszerű trükköt betartod, biztosan karcsú maradsz, mégsem kergetsz mindenkit az őrületbe azzal, hogy folyton az ételek kalóriatáblázatban elfoglalt helyéről beszélsz.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!