4 tipp, hogy örökre megváltoztasd az életed

Nagy Niki
Írta: ,

Ez is egy jól hangzó reklámszövegnek tűnik, ugye? Pedig nem az, hiszen ezt a négy apró tanácsot megfogadva végre elindulhatsz azon az úton, ami jobbá teszi az egész életedet, és téged is. Kezdd kicsiben, aztán figyeld a változásokat – élvezni fogod!

Figyelj, mit mondasz! Kép forrása: junebugweddings.com

A szavaidnak ereje van.

Lehet, hogy nem akarsz bántani senkit, lehet, hogy jók a szándékaid, de sajnos amit már egyszer kimondtál, azt soha nem fogod tudni visszaszívni.

Próbálj meg odafigyelni arra, milyen szavakat használsz, és hogyan beszélsz a másikkal – ha azt veszed észre, hogy nem tetszene, ha veled bánnának így, azonnal válts hangnemet!

Írj le bármit! Kép forrása: bloglovin.com

Ha papírra veted a dolgaidat, sokkal könnyebben átláthatóvá válnak – mondjuk, ha egy nagy munkahelyváltáson gondolkozol, próbáld meg felírni a mellette/ellene érvpárokat, és rögtön meglátod, melyiket kell választanod… na persze nem azért, mert pozitívra jött ki a játék, hanem azért, mert az írás közben te már régen tudod, hogy mit szeretnél, csak nem mered bevallani magadnak.

Ugyanígy bármire ráhúzható, hogy ha leírod vele kapcsolatban a gondolataidat, jobban tudod követni, mi történik – aztán úgy is szívedből döntesz, de legalább az írás megmarad.