4 dolog, ami vonzó benned, pedig te hibának tartasz

Kerekes Vivien
Írta: ,
4 dolog, ami vonzó benned, pedig te hibának tartasz

Kép forrása: unsplash

Minden embernek vannak hibái, ezért általában rendkívül érzékenyek vagyunk a témával kapcsolatban. Úgy véljük, ezek negatívabbá teszik a megítélésünket, önbizalom hiányossá válunk tőlük, pedig sokszor épp az apró tökéletlenségek miatt vagyunk egyediek és különlegesek. És talán nem is sejtetted, de ezek a "hibák" rendkívül vonzóak!

Megrögzötten kitartasz a célod mellett Kép forrása: unsplash

Vannak emberek, akik szinte megszállottá válnak egy-egy dolog iránt, olyannyira meg akarják valósítani, elérni azt.

Van, hogy ez egy idő után már túl soknak érződik a viselkedésed, és te is tisztában vagy vele, mégsem tudod elengedni magad.

Például lehet, hogy nagyon szeretnél festő lenni, és tökéletes alkotásokat teremteni, ezért minden szabadidődet erre áldozod, szinte csak erről beszélsz, és amíg nem hibátlan a végeredmény, nem tudod elengedni az álmodat.

Talán nem gondoltad volna, de a tény, hogy valamit ennyire nagyon szeretnél, és ennyire kitartasz mellette, rendkívül vonzó mások szemében. Arra utal, hogy kitartó, erős karakter vagy, akit nem lehet eltántorítani attól, amit kitűz maga elé!

Túlságosan nyílt vagy Kép forrása: unsplash

Néha megbánjuk, hogy túl őszinték vagyunk másokkal, és olyan titkokat is felfedünk előttük, amiket mások már privátnak tartanak.

Hiszen van, hogy valaki visszaél ezekkel, csalódást okoz nekünk, és sebezhetőbbé tesz minket. Pedig egyáltalán nem negatívum az, hogy te ennyire nyílt szívű vagy, és megbízol az emberekben!

Ugyanis épp azáltal, hogy ennyire közvetlenül és barátságosan viselkedsz, sokkal több kapcsolatot tudsz teremteni az átlagnál, és ezek a kapcsolatok erősebbek is.

Sose érezd magad rosszul azért, mert te nyíltan beszélsz az érzéseidről, múltadról, tapasztalataidról, hiszen ez a lelkednek is jót tesz!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba