4 dolog, amit mindenképpen meg kell tenned, amíg szingli vagy

Berényi Nóri
Írta: ,

Éppen szingli vagy, aki talán túlságosan is rá van feszülve a témára? Lehet, hogy most nagyon elveszettnek érzed magad, de mi tudunk szolgálni néhány tippel, amitől máris másképp látod majd jelenlegi állapotodat. Először is, tanulj meg ebből profitálni. A „hogyan”-t pedig bízd ránk!

Alakítsd ki a napi rutinodat! Kép forrása: unsplash.com

Amikor szingli vagy, akkor nem kell senkihez alkalmazkodnod. Ez azt jelenti, hogy akkor kelsz, fekszel, amikor te akarsz és senki nem fog megszólni azért, ha hétvégente az ágyban fogyasztod el a reggelidet és csak utána állsz neki a napi tennivalóknak.

Vagy lehet, hogy neki sem állsz, mert éppen ahhoz van kedved. A lényeg, hogy senki nem szól bele az életedbe. Kell ennél nagyobb szabadság? Ezt pedig okosan kell kihasználnod.

Találj ki magadnak programokat és nem feltétlen kell ugrasztanod a barátnőidet, ugyanis annak is meg van a maga csodája, ha önmagaddal töltesz egy kis időt. Hívd meg magad egy finom ebédre a kedvenc éttermedbe, utána pedig kényeztesd magad egy kávéval, majd este egy jó filmmel.

Utazz el! Kép forrása: unsplash.com

Mindenki lehetőségeihez mérten, de érdemes egyszer megtapasztalnod, hogy milyen mikor egyedül utazol el valamerre. Nem feltétlen kell a világ másik végére menned, kezdetben az is elég, ha országon belül tűzöl ki célokat.

Lehet, hogy nagyon sokan tartanak ettől, illetve elképzelni sem tudják, hogy mit csinálhatnának egyedül egy nyaraláson, de biztosítunk téged, hogy életed egyik legmeghatározóbb élménye lesz, ha megléped.

Elsőre talán furcsa lesz, de lesz egy pont, amikor az egész átfordul és megkérdezed magadtól, hogy eddig ezt miért nem csináltad? A cél nem a magány megélése, hanem a felismerés, hogy tökéletesen jól elvagy önmagad társaságában is. Persze nem kell egész életedben egyedül utaznod, de használd ki a szingli periódusaidat, mert ezek tökéletes lehetőségek arra, hogy elmélyítsd kapcsolatodat önmagaddal.