5 dolog, ami a 30-as éveidben egészen más értelmet kap, mint a 20-asban

Zabolai Margit
Írta: ,
5 dolog, ami a 30-as éveidben egészen más értelmet kap, mint a 20-asban

Kép forrása: unsplash.com

Minden kornak megvan a maga szépsége: a húszas éveidre biztosan kellemes nosztalgiával tekintesz vissza, ugyanakkor azt is érezheted, hogy nem bírnád már a tempót, amit akkor diktáltál. Most talán kevesebb fesztiválra jársz, de más dolgokban meg bölcsebb döntéseket hozol – és egyébként is, mintha néhány szónak a jelentését is máshogy értelmeznéd. Te magadra ismersz?

A húszas éveidben olcsó és könnyen beszerezhető cucc, amivel kihúzod két egyetemi óra között, és amit betolsz a buli előtt vagy a buliból hazafelé jövet.

A harmincas éveidben a bűnös élvezet, aminek néha még most sem tudsz ellenállni, de miközben eszed, bűntudatod van, később pedig az emésztésed gondoskodik róla, hogy eszedbe jusson, jobban jártál volna, ha valami tápanyagban gazdagat, esetleg egy salátát eszel, mert a hamburgeres stand bizony nem vénnek való vidék.

Hajnalig tartó buli a haverokkal, flört egy ismeretlennel és random koncert egy belvárosi bérház pincéjében hajnal kettőkor.

Lehet, hogy ma is szép emlékként gondolsz rá, de most inkább egy kellemes vacsorát költesz el a barátaiddal, utána esetleg megisztok egy pohár bort és még az is lehet, hogy ha nagyon lendületben vagytok, akkor beültök egy moziba.

De csak akkor, ha este 10-re így is ágyba tudsz kerülni, mert a tökéletes este az, aminek az éjszakáján a saját párnádon alszol.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv