Mit mond a borválasztásod a személyiségedről?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Mit mond a borválasztásod a személyiségedről?

Kép forrása: Zan/unsplash.com

Mindenkinek van egy kedvenc bora – vagy legalább egy márka, egy ízvilág, amihez igazán húz a szíve. Akár a vörös- vagy a fehérbortól, esetleg a rozétól áll el a szavad, a gyümölcsös, vagy éppen a robosztus borokat szereted, biztos lehetsz benne, hogy a választásod sokat elmond rólad. A bor ugyanolyan egyedi, mint minden nő: a te kedvencedben is ott tükröződik a személyiséged!

Elegáns és kecses a megjelenésed éppúgy, mint a személyiséged, a viselkedésed. Imádod a tengerparti, mediterrán hangulatot, a kisvárosi látképet – ez sokkal jobban beleillik az elképzeléseidbe, mint a nagyvárosi forgatag.

A Pinot Noir egy kellemes, harmonikus, gyümölcsös ízvilágú bor, legalább olyan egyedülálló, mint te magad.

Kihívást jelentesz a férfiak számára, akiknek mindig felkelted az érdeklődését, ezért állandó körülötted a rajongótábor.

 

Mindig magabiztos és közvetlen vagy, gond nélkül irányítod kedved szerint a beszélgetéseket, és sosem hagyod, hogy mások mondják meg, mit csinálj.

Nem esik nehezedre hallatni a hangodat, szívesen kiállsz a véleményed és a számodra fontos eszmék mellett.

Élvezed a klasszikusokat, az ízeket tekintve éppúgy, mint a különféle művészeti ágakat. Ahogy múlnak az évek, te is egyre kifinomultabb és jobb leszel – akárcsak a jó bor!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!