7 kényeztető ötlet a kávé felturbózásához

Sándor Alexandra
Írta: ,
7 kényeztető ötlet a kávé felturbózásához
Felejtsd el a sebtében felhajtott feketét, amit a túlélésért döntesz magadba minden áldott reggel! Legyen a kávézás gasztronómiai élmény, amely kényezteti az érzékeidet, és jó érzéssel tölt el! Ehhez adunk most néhány tippet.
Keksszel
Ha kanál helyett egy finom keksszel kavargatod a kávét, amelybe aztán kedvedre mártogathatsz is, egészen örömtelivé válhat a sietős rituálé.
 
Főleg akkor hasznos számodra ez a tipp, ha hajlamos vagy csupán egy kávéval a gyomrodban útnak indulni.
 
A szervezetednek több tápanyagra van szüksége a nap kezdetén – és bár a keksz vagy sütemény nem a legideálisabb e célra, a semminél ezerszer jobb!
Édesítsd!
A cukor és az édesítőszerek mellett tejjel is különleges aromát adhatsz az italnak.
 
Próbáltad már a kókusz-, a szója- vagy a mandulatejet, illetve ezek keverékét?
 
Kísérletezz bátran a fajtákkal és az arányokkal, hogy megtaláld a számodra legtökéletesebb alternatívát.
 
Némely tejféle drágának tűnhet, ám jó, ha tudod: ezekből a tehéntejnél jóval kisebb mennyiség szükséges.