5 trükk, amivel finomabb és egészségesebb lesz a kávéd

Gerber Petra
Írta: ,
5 trükk, amivel finomabb és egészségesebb lesz a kávéd

Kép forrása: freepik.com

A reggeli kávé számodra is létfontosságú szerepet tölt be az életedben? Hidd el vagyunk ezzel így egy páran. Persze sokan tévesen azt gondolják, hogy a kávé ártalmas a szervezetre, ám fontos tudnod, hogy jó ha ezeknek a téveszméknek a fele igaz. Kutatások ugyanis egyértelműen igazolták, hogy a kávét fogyasztók körében sokkal kisebb eséllyel alakultak ki szív és légzési panaszok, sőt a rákos megbetegedések száma is sokkalta alacsonyabb. Arról pedig nem is beszélve, a kutatás azt is alátámasztotta, hogy a rendszeresen kávézók sokkal kisebb arányban lettek cukorbetegek vagy küzdöttek meg egyéb vese problémákkal. Persze ez nem azt jelenti, hogy innentől kezdve, akkor megállás nélkül ihatod a kávét, megspékelve hat kanál cukorral. Mai írásunkban hoztunk neked néhány remek tippet, amivel nem csak finomabb, de egészségesebb is lesz a reggeli kedvenced.

Most biztosan azt gondolod, hogy megőrültünk, pedig a helyzet az, hogy erről szó sincs! Tegyél a kávédba egy kis természetes bio vajat és várd a csodát. Egyesek egyenesen a bajnokok reggelijének nevezik ezt a kombót.

Ez a variáció ugyanis hatékonyan csökkenti az étvágyat, így pedig garantáltan nem kívánod majd az egész napos nassolást, sőt a kávéd íze és állaga is sokkal krémesebb is lágyabb lesz, ami pedig a legjobb az egészben, hogy ez az alternatíva tele van proteinnel, így reggelire remek választás.

A kókuszolaj szintén egy egészséges verziója lehet a reggeli kávédnak, ezzel a trükkel ugyanis megfelelő mennyiségű jó zsírt viszel be a szervezetedbe.

A kókuszolaj emellett hosszan eltelít, segítségével egész biztosan hosszú órákig nem leszel majd éhes, így végső soron az alakodért is teszel csupán pusztán a reggeli kávéddal.

Na, mit mondasz? Kipróbálod?

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!