4 vitamindús, 2 perces őszi turmix, hogy elkerüljön a nátha

Zabolai Margit
Írta: ,
4 vitamindús, 2 perces őszi turmix, hogy elkerüljön a nátha

Ősszel még fontosabb, hogy odafigyelj a vitaminbevitelre, különben a bacik könnyen átveszik az irányítást. A színes, illatos és krémes turmixok remek lehetőséget biztosítanak, hogy néhány perc alatt valami finomságot üss össze, amivel fedezheted a napi vitaminszükségleted egy részét, ráadásul ezeket az italokat talán a gyerekek is szívesebben kortyolják, mint ahogy a zöldségeket ropogtatnák el.

C-vitamin bomba kivivel

Ebben a turmixban az alma, a narancs és a kivi íze olvad össze fanyarkás, frissítő ízkombinációba, miközben mindhárom gyümölcs hozza a maga C-vitamin adagját is, így a nátha miatt remélhetőleg nem kell aggódnod az idén.

Ha a turmixot túl fanyarnak találod, egy kanál mézzel édesítheted, de sokan éppen a friss, gyümölcsös üdesége miatt kedvelik.

A receptet ide kattintva nézheted meg!

Brazil finomság

Ez az isteni, édeskés koktél kicsit a Pina Colada ízvilágát idézi meg, de persze alkohol nélkül, és egy sokkal egészségesebb formában.

Ha nagyobb poharakba töltöd, olyan elegánsan mutat, hogy akár a vendégeknek is felszolgálhatod, de ez lehet a napi kényeztetésed is munka után, egy jó könyv társaságában.

A receptet ide kattintva nézheted meg!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!