Elegem lett a túlsúlyomból! 17 kilós fogyásom története

Éva
Írta: ,
Elegem lett a túlsúlyomból! 17 kilós fogyásom története

Ha valaki azt mondja nekem néhány hónapja, hogy egy vállalkozást fogok vezetni úgy, hogy közben sikeresen fogyok is, biztosan nem hiszem el neki - pedig pontosan ez történt velem, két év alatt teljesen átfordult az életem. A korábbi önbizalomhiányos, visszahúzódó önmagamból mára sikeres üzletasszony vált, és ezt nagyban köszönhetem annak, hogy végre le tudtam fogyni, korábban ugyanis azt gondoltam, hogy számomra ez lehetetlen. (X)

 

Az évek alatt megbékéltem már azzal, hogy az én alakom soha nem lesz tökéletes: annak idején 57 kilóról indultam, de a gyerekvállalás és a mindennapi rutin miatt felkúszott a túlsúly, és 87 kilóig mentem. Nem tetszett, amit a tükörben láttam, és nem igazán éreztem magam jól a bőrömben - egyrészt sokkal kevésbé voltam energikus, és az önbizalmam is a béka feneke alá került. Kezdtem elfogadni, hogy én már csak ilyen maradok, és soha nem fogok tudni változtatni a helyzeten.

Régen rendszeresen sportoltam, de aztán ez elmaradt, és a terhesség után jöttek csak igazán fel a kilók, hiába próbáltam ki bármilyen diétát, nem vált be. Sőt, gyakran meg is betegedtem az egészségtelen étrendektől, és hamar abbahagytam őket.

Aztán elkezdtem szedni az XL-S Medicalt, és én lepődtem meg a legjobban, mennyire megindult a fogyás.

A kúra mellett életmódot is váltottam, rengeteg a motivációm ahhoz, hogy egészségesebb és fittebb legyek. A korábbi diétáimban általában az első két hét volt a legnehezebb, itt állt vagy bukott minden, de most nagyon simán vettem az akadályokat. Kizártam mindent az életemből, ami egészségtelen: nem eszem cukrot, fehér lisztet, viszont nagyon sok vizet iszom.

Próbálok figyelni, hogy mire hogyan reagál a testem, és rájöttem, hogy nem éheztetni kell magamat, hanem finomakat enni olyan élelmiszerekből, amelyek nem hizlalnak.

Emellett persze mozgok is, és szedem az XL-S Medicalt, ami segít, hogy gyorsabban menjen a fogyás, és csökkenjen az éhségérzetem.

Fontosnak tartom, hogy az emberek tudják: nem kell csodaszer ahhoz, hogy tudjanak fogyni, hiszen az XL-S Medical sem az, de rengeteget segít a diétám során. Korábban én sem hittem, hogy el tudom érni a régi alakomat, de most teljesen új embernek érzem magam, és ez az életem minden területére kihat. Egy sikeres vállalkozásba is belekezdtem mint társtulajdonos.

Elképesztő, hogy az egész életem hogy megváltozott azzal, hogy ismét tetszik az, amit a tükörben látok – a magánéletem mellett a munkámban is képes voltam végre kiteljesedni.

Az életmódváltás hatalmas lendületet adott, és az életem minden területén határozottabb és önbizalommal teli lettem. Ha ez a fogyás sikerült, akkor bármi sikerülhet - most már ez az életfelfogásom, amihez tartom is magam.

Az XL-S Medical termékek orvostechnikai eszközök, amik egyben gyógyászati segédeszközöknek is minősülnek. Forgalmazza: Omega Pharma Hungary Kft., 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!