Az 5+1 legjobb étterem Bécsben, osztrák étkekkel, ha ennél egy jót a szomszédban

Kovács Andrea
Írta: ,
Az 5+1 legjobb étterem Bécsben, osztrák étkekkel, ha ennél egy jót a szomszédban

Kép forrása: expoworld.bg

A szomszédban jársz, és ennél valami finomat? Feldobnád az év végi bevásárlást egy kiadós, hangulatos étkezéssel? Vagy egyszerűen csak odavagy az osztrák ételekért? Ha Bécsben jársz, ne hagyd ki ezeket az éttermeket, és garantáljuk, hogy az ételek miatt emlékezetes lesz a kirándulás!

Gasthaus Kopp Kép forrása: www.gasthaus-kopp.at

Ha igazi, hamisítatlan osztrák ízekre vágysz, és olyan hangulatra, mintha valóban csak egy osztrák sógorhoz tértél volna be ebédre vagy vacsorára, akkor a Gasthaus Kopp lesz a te helyed.

A spontán, sallangmentes, barátságos kis étterem nem nagyzol a dizájnnal vagy a miliővel, inkább az ételekre fókuszál – cserébe az árak is barátságosak, nem földtől elrugaszkodottak.

A bécsi szelet mellett a vendégek a tafelspitzet dicsérik a legtöbbet, ha betértek, ezeket a helyi ízeket semmiképpen sem érdemes kihagyni.

A térképen itt találod!

A hagyományos osztrák ízek és a gyorsételek találkozása jellemzi ezt a helyet, ahol nem az óriási választékon, inkább a mindig friss alapanyagokon és a jó minőségen van a hangsúly.

Az ételek között vegetáriánus, vegán és gluténmentes opciók közül is választhattok.

A sült sertéshúst gombócokkal az étterem is szívesen ajánlja azoknak, akik szeretnének megkóstolni valami igazán autentikus fogást, és a vendégek is dicsérik, sőt sokan vissza is térnek a szaftos, ízletes finomságért.

A térképen itt találod!