Jó móka a közös főzőcske a Disney Mesés szakácskönyvével

Írta: ,

A világszerte kedvelt Disney-mesehősökkel érkezik meg a legújabb hűségakció a SPAR áruházaiba. A különleges matricagyűjtő album most a rajzfilmszereplőkhöz kötődő recepteket is tartalmaz, emellett egy kártyacsomagot is összegyűjthetünk, amellyel többféle kártyajáték is játszható. (x)

Kedvenc mesehőseink matricáit gyűjthetjük

A Disney klasszikus mesevilága több évtizede elvarázsolja a gyermekeket és a felnőtteket világszerte. Szívesen olvassuk vagy nézzük újra a kívülről fújt dalokkal és izgalmas kalandokkal átszőtt történeteket, és szívesen látjuk viszont a kedves szereplőket. Most a SPAR legújabb hűségakciója a Disneyvel közösen valósul meg: a Mesés szakácskönyvet és matricagyűjtő albumot vihetik haza a hűséges vásárlók.

A szakácskönyvben a legismertebb és legnépszerűbb Disney-hősök – Mickey egér és barátai, a Disney Hercegnők, valamint Micimackó, Maugli, Szenilla, illetve a Szörny Egyetem, a Verdák, a L’ecsó és a Hihetetlen Család különleges szereplői – kaptak helyet.

Mókás menü a gyerekek ízlése szerint

A mesék főhőseihez kapcsolódóan több kategóriában – reggelik, nassolnivalók, főételek, desszertek és italok – izgalmas recepteket is találhatunk. Például Aranyhajhoz illően a hercegnőfonat nevű sütemény receptje, míg a L’ecsóval kapcsolatosan a főételek közt a lecsós pizza szerepel, a Jégvarázs mesénél a jégérméket és a málnás tejturmixot találjuk. Uborkahajókkal utazhatunk el a dzsungelbe, ahol Maugli mellett a Medvebocsok reggelije vár. Szenilla nyomában a korall fagyit is megkóstolhatjuk, a Verdák rajongóinak kedvence pedig biztosan a Szelep kupa koktél lesz.

Disney-kártyák is várnak ránk

Az albumhoz kapható 88 különböző kártya is remek szórakozást ígér: összegyűjtésüket követően változatos kártyajátékokkal – memóriajátékkal, kártyacsatával – játszhat közösen a család.

A hűségakció 2018. március 1-től április 25-ig tart. A vásárlók nyolc héten keresztül minden elköltött 4.000 forintjuk után ingyenesen egy 4 matricát és 2 kártyát tartalmazó csomagot kapnak, de hasonló tartalommal 99 forintért meg is lehet vásárolni. A 899 forintért beszerezhető, sokszínű gyűjtőalbumba összesen 144 matrica illeszthető. A Mesés szakácskönyv és matricagyűjtő album elérhető a SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban.

Kitűnő közös móka ígérkezik a gyerekekkel, ha az ötletes recepteket közösen készítjük el, miközben a mesevilág is megelevenedik körülöttünk. A hűségakció további részletei a www.spar.hu weboldalon találhatóak.