Így díszítsd a naked cake-et!

Bodnár Alexa
Írta: ,
Így díszítsd a naked cake-et!

Kép forrása: depositphotos.com

Ha szeretnél készíteni egy különleges, látványosabb süteményt, mint a már megunt muffin vagy cupcake, de nem vagy a legmagabiztosabb a sütő környékén, akkor remek ötlet lehet egy naked cake. Ehhez csupán néhány kerek piskótát kell lesütnöd, amelyeket be kell töltened krémmel, kívül viszont csak kicsit, vagy egyáltalán nem is javasolt bevonnod. Bár a naked cake így nem tűnik egy túl extra süteménynek, számos egyszerű módon dekorálhatod úgy, hogy mégis nagyon mutatós legyen. Összegyűjtöttük néhányat a legszebb naked cake dekorációk közül, hogy te is inspirálódhass!

Százszorszép Kép forrása: festivalbrides.co.uk

Bár a virággal dekorált süteményeket nem szereti mindenki, a nyár közeledtével érdemes legalább egyszer elkészítened egy hasonló tortát.

A százszorszépek mellett kék és lila bogyós gyümölcsöket használj, amelyek tökéletesen harmonizálnak a fehér krémmel és a virágokkal.

A tortát felesleges úgy betöltened, hogy nagyon elegyengeted a krémet, sokkal szebb lesz a végeredmény, ha nincs precízen elkenve a töltelék.

Lefolyatva Kép forrása: bloglovin.com

Ha gyümölcsökkel dekorálod a naked cake-et, az sem probléma, ha esetleg lefolyik a gyümölcslé a torta oldalán.

Gyönyörű tortád lesz, ha barackkal és szederrel díszíted a tetejét, amelyek nem csak színben, de ízvilágukban is különleges párost nyújtanak majd.

Néhány zöld mentalevél, és máris kész a csodálatos torta.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!