A legjobb éttermek Bécsben, osztrák étkekkel, ha ennél egy jót a szomszédban

Zabolai Margit
Írta: ,
A legjobb éttermek Bécsben, osztrák étkekkel, ha ennél egy jót a szomszédban

Kép forrása: expoworld.bg

A szomszédban jársz, és ennél valami finomat? Feldobnád a karácsony előtti bevásárlást egy kiadós, ünnepi étkezéssel? Vagy egyszerűen csak oda vagy az osztrák ételekért? Ha Bécsben jársz, ne hagyd ki ezeket az éttermeket, és garantáljuk, hogy az ételek miatt emlékezetes lesz a kirándulás!

Die Metzgerei Kép forrása: derstandard.at

Különleges alkalmakkor, üzleti találkozókra és romantikus vacsorákhoz is szívesen keresik fel a helyiek a Die Metzgerei-t, amit az ide látogató turisták is imádnak.

Az elsősorban helyi, osztrák ételeket kínáló konyhán minden frissen készül, az étterem pedig fel van készülve a kisgyerekkel érkezők fogadására is.

Érdemes asztalt foglalni, de ha megoldható, a barátságos személyzet a betérő vendégeket is szívesen látja.

Az ide látogatók szerint a húsételeket mindenképpen érdemes kipróbálni, már csak azért is, mert az első osztályú alapanyagokat a helyi hentestől szerzi be az étterem, de jó hír, hogy külön gondolnak a vegetáriánusokra, és ők is széles választékból szemezgethetnek maguknak.

A térképen itt találod!

Vinothek W-Einkehr

Ha nem nagy lakomát szeretnétek csapni, de egy kellemes, beszélgetős estére vágytok, akkor bécsi kirándulásotok során mindenképpen keressétek fel ezt a kicsi, de hangulatos borbárt, ahol az asztalok mellé ülve nem csak a környék legkiválóbb borait kóstolhatjátok meg, de finomságokat is csipegethettek az italok mellé.

Az étterem tulajdonosa szívén viseli a vendéglő sorsát, és szívesen ad információt a borokról, az előre összeállított kóstoló menüknek köszönhetően pedig akkor is remek bor-élményben lehet részed, ha egyébként nem vagy annyira jártas a kóstolásban, és egyedül nem tudnád eldönteni, mit rendelj.

A borok mellé rendelt hús- és sajttálakat is rendelhetsz, bár itt inkább az italoké a főszerep – az ételválaszték szolidabb, cserébe viszont amit feltálalnak, arra biztosan nem lesz panaszod.

A térképen itt találod!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!