5 vicces élethelyzet, amit az ételrendelés mentett meg (X)

Zabolai Margit
Írta: ,
5 vicces élethelyzet, amit az ételrendelés mentett meg (X)

Az otthoni kosztnak nincs párja, de van, amikor nagyon jól jön, hogy egy kattintással is megoldhatod a vacsit. Az alábbi helyzetekben például szinte életet mentett a házhoz szállított étel.

Éjszakai költözés

Délután kettőre ígérték magukat a szállítók, gondoltuk, rutinos pakolókként a szombat esti vacsorát már az új konyhában dobjuk össze. Aztán többszöri telefonos „még egy óra, és ott vagyunk” után este 10-kor álltunk az új lakás nappalijában, dobozokkal körülvéve, teljesen tanácstalanul.

Akkor rendeltünk pizzát először az új címünkre. Az ágyat sem raktuk össze, csak ledobtuk a matracot a földre, és a takaró alatt ettük dobozból a pizzát. Sosem esett még olyan jól!

Magyaros fogások

Akkori anyós-após jelöltjeimet készültem lenyűgözni, akik a világ másik feléről érkeztek kicsiny hazánkba, és persze alig várták, hogy kipróbálják a messze földön híres magyaros ételeket. Gondoltam, jó benyomást teszek, meg amúgy is szeretek főzni, úgyhogy beharangoztam nekik a kiadós ebédet.

Persze, ha tétje van a dolognak, nyilván nem sikerül semmi: a gulyáslevest úgy elsóztam, hogy gémeskútból kellett volna inni utána, a pörkölt jobban odaégett, semhogy azt tejföllel fel lehessen javítani, a somlóihoz meg összeesett a piskóta. Mindezt nagyjából akkor, amikor a szülők gépe Ferihegyen landolt. Szerencsére az ételfutár előbb érkezett meg, mint ők, a konyhai romok láttán pedig azt is simán elhitték, hogy én főztem mindent.

A NetPincér Téged is kihúzhat a csávából! ;)

Gyakorlás nyugiban

Életem randijára készültem, és bár nem vagyok az a könnyen zavarba jövős típus, aki minden helyzetben tökéletesnek akar látszani, amikor a srác egy sushi éttermet javasolt, én meg nagy mámoromban rögtön igent is mondtam, főhetett a fejem: halovány gőzöm sem volt ugyanis, hogyan kell pálcikával enni.

Úgy éreztem, ezt a hiányosságot azért tudom némi gyakorlással pótolni, de nem az álomrandit képzeltem el az első próbálkozás helyszínének. Úgyhogy ahogy hazaértem, már rendeltem is egy adag sushit, és otthon kikísérleteztem, hogyan lehet pálcikával enni. A randi végül nem sikerült különösebben jól, de a sushi sokkal finomabb, ha nem villával eszed, ez már tény.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba