Top 5 rendelt étel, amivel nem lehet melléfogni (X)

Nagy Niki
Írta: ,

Még azok a szerencsések sem mindig túl lelkesek, akiknek van tehetségük és szorgalmuk a főzéshez – hát még azok, akiknek kínszenvedés valami egyszerűt is összeütni (mint nekem), úgyhogy az ételrendelés életmentő tud lenni egy-egy nehezebb napon. Íme a házhozszállított ételek top 5-ös listája, amiben valószínűleg mindenki egyetért! :)

A jó öreg pizza

Nincs a világon jobb dolog annál, mint egy esős vasárnapon összebújni (pasiddal, barátnőddel, kutyáddal, plüssmackóddal), filmet nézni, és pizzát majszolni. Ha nagyobb a társaság, és éppen lelkesen megy a társasjátékozás, akkor is általában pizzát rendelünk, mert azt mindenki szereti. Ide egy kis plusz fetát, oda egy kis extra csípőset, az egyik fele paradicsomos legyen, a másik tejfölös – a kedvenc mindenkinél más, de nem találkoztam még olyan emberrel, akinek ne futott volna össze a nyál a szájában, ha pizzáról volt szó. Nem csoda, hogy ez az egyik leggyakrabban rendelt étel a világon. Ráadásul már fitness változatban is lehet rendelni, úgyhogy igazán nem állíthat meg semmi!

A mindig aduász hamburger

Talán nincs is már olyan ember, aki ne tudná, mekkora különbség van a gyorséttermi és az igazi, jól megpakolt, hatalmas kézműves változatok között. Mostanában nagy divat lett mindenhol burgerezőt nyitni, és mindegyik szépen meg is él, hiszen a hamburger is olyan, mint a pizza: annyiféle van belőle, hogy garantáltan mindenkinek van egy kedvence. Ha viszont éppen nincs kedvünk vagy időnk ellátogatni ezekre a helyekre, már akár házhoz is rendelhetjük a hambinkat. Ha igazán profi szeretnél lenni, olyat válassz, amelyik teljes kiőrlésű buciból készül, lehetőleg csirke- vagy marhahússal, és rengeteg zöldséggel – így bűntudat nélkül falhatod ezt is.

A NetPincéren Te is percek alatt megtalálhatod a kedvencedet!