Tepsis tejszínes spárga

Zabolai Margit
Írta: ,
Tepsis tejszínes spárga
Könnyű nyári főétel, ropogós sajttal és bacon darabokkal a tetején. A spárgát csak enyhén főzzük meg előtte, hogy még ropogós maradjon.

Hozzávalók

- egy csomag spárga,
- egy kis dobozos tejszín,
- bacon,
- parmezán sajt

Elkészítés

1. A spárgát tisztítsd meg, majd néhány percre dobd lobogó vízbe, hogy kicsit átpuhuljon. Nem kell teljesen lágyra főznöd, hiszen a tepsiben még puhulni fog, és egyébként is az a legjobb, ha egy kicsit roppanós marad.

2. A főtt spárgát fektesd egy tepsibe és takard be bacon szeletekkel, esetleg apróra vághatod a bacont ésbeszórhatod vele a spárgát, majd tedd a sütőbe.

3. Ha a bacon megpirult, öntsd rá a tejszínt, szórd meg a tetejét parmezánnal és tedd vissza a sütőbe, amíg összemelegszik.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv