Spenótos csirke dupla paradicsommal

Írta: ,
Gyors és finom ebéd nagyon egyszerűen.

Hozzávalók:

30 dkg csirkemell filé 30 dkg spenót 25 dkg paradicsom 3 aszalt paradicsom 15 dkg mozzarella 1 dkg vaj 1 evőkanál olíva olaj só frissen őrölt fekete bors fél citrom leve

Elkészítés:

A megmosott spenót eres részeit levágjuk, majd bő, enyhén sós vízbe dobjuk a leveleket 2-3 percre. A spenótot leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük.

A csirkemellet felkockázzuk, vaj és olíva olaj keverékén megsütjük. Sózzuk, borsozzuk.

Vigyázzunk, hogy a húst ne szárítsuk ki.

Hozzáadjuk a leszűrt spenótot, a kockára vágott friss paradicsomot és az apróra tépett aszalt paradicsomot. Összeforgatjuk az egészet.

A mozzarella sajtot a készülő étel tetejére tépkedjük.

Ha a sajt már ráolvadt, lehúzzuk a tűzről.

Frissen facsart citromlével ízesítjük a spenótos-dupla paradicsomos csirkét.

Barna rizzsel tálaljuk.