Bárányborda ribizliszósszal és zöldséges tarhonyával
Egy kifejezetten olyan fogás, ami biztosan sikert arat, közben pedig könnyen elkészíthető. A zöldséges tarhonyát pisztáciával még különlegesebbé tehetjük.
A receptet itt tekintheted meg.
Fasírt brokkolival és sárgarépával töltve
A hagyományos főtt tojással töltött fasírt recept különleges változata ez a brokkolis. A sárgarépa és brokkoli könnyebbé és színesebbé teszik a darált húst. Sertéshúsból is elkészíthető, de akkor hagyjuk le róla a paradicsompürét és 30 perccel kevesebbet süssük.
A receptet itt tekintheted meg.
Bárányragu zsenge zöldségekkel (francia navarin recept)
Egy könnyed főfogás, amelyben a tavaszi édes bárányhús zsenge zöldségekkel van együtt főzve.
A receptet itt tekintheted meg.
Bárányborda korona almás töltelékkel
Ez a kifinomult recept nemcsak nagyszerűen néz ki, hanem nagyon finom és a nagy vendégtömeget biztosan jóllakatja!
A receptet itt tekintheted meg.
Bacon szalonnába csomagolt sertéskaraj fokhagymás mustáros vajjal
Egyszerű és nagyszerű húsétel. A sertéskaraj sokkal zaftosabb és zsírosabb, ha baconbe csomagoljuk. A fokhagymás mustáros vaj kiemeli a sertéshús ízét.
A receptet itt tekintheted meg.
Sertés szűzérmék gombamártással és burgonyalepénnyel
Ezek a szaftos kis sertésérmék nagyszerűen mennek a ropogós burgonyalepénnyel és a gombamártással. Az ízletes gombaszószt készítsük valamilyen barna erdei gombából.
A receptet itt tekintheted meg.