Így variálhatod a megszokott köreteket!

Fischer Anna
Írta: ,
Így variálhatod a megszokott köreteket!
A megunhatatlan köreteket időnként nem árt lecserélni, hiszen a változatos étkezés nagyon fontos, főleg, ha az esetlegesen egészségtelenebb finomságokat cseréljük le egészséges alternatívákra.
Hagymás tört krumpli
Nem kell lemondanod a burgonyáról sem, ha a köretekről van szó, de az tény, hogy érdemesebb háttérbe szorítani, ha sokáig szeretnéd megőrizni a formáidat.
Egészségesebb alternatívája egyértelműen a főtt krumpli, de egy idő után ez is unalmassá válhat. Jó megoldás, ha kevés olajon megfuttatsz némi apróra vágott vöröshagymát, majd ebben pirítod az összetört főtt krumplit. Paprikát és cukkinit is piríthatsz hozzá, ezzel megbolondíthatod kicsit a burgonya ízét!
Fűszeres burgonya
Természetesen fűszerekkel is ízesítheted a burgonyát változatosság kedvéért, de itt az ideje, hogy a petrezselyem helyett mást is kipróbálj. Akár egzotikus vizekre is evezhetsz, hiszen egy-egy idegen ízvilág rengeteget dobhat az újításodon.
Az előfőzött burgonyát gerezdekre vágva, fűszersóban megforgatva szintén ízletes köretet készíthetsz és egészségesebbet is, amennyiben nem az olajon pirítást, hanem a sütőben sütést választod. 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!