Fűszeres grillezett csirkecombok nyárson

Kovács Andrea
Írta: ,
Fűszeres grillezett csirkecombok nyárson
Nincs is finomabb grillezett csirkecomboknál! A combokat pácoljuk be órákkal a sütés előtt, így finom fűszeres csirkecombjaink lesznek.

Hozzávalók 4 személyre:

- 8 kisebb felső csirkecomb, csonttal

A páchoz:

- 1 teáskanál cukor
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál paprika por
- 1 teáskanál bors
- 1 teáskanál fokhagymapor
- 1 evőkanál olívaolaj

Elkészítése:

1. Elkészítjük a pácot. összekeverünk minden hozzávalót. A csirkecombokat egy lezárható tasakba helyezzük és leöntjük a páccal. Lezárjuk a tasakot, jól összerázzuk és 4 óráig a hűtőbe tesszük. Elkészítjük a pácot. összekeverünk minden hozzávalót

2. A combokat felhúzzuk egy nyársra úgy, hogy a csont mellett szúrjuk át. Parázson aranybarnára sütjük (kb 30-40 perc). Kinti vagy benti grillen is elkészíthető. Figyeljünk, hogy a grill ne égessen, így azt kockáztatjuk, hogy nem sül át jól.

3. Még forrón tálaljuk. Friss zöldségsalátával fogyasszuk.

 

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv