Főzés nélküli vacsora ötletek – ha nem éttermeznél

Nagy Niki
Írta: ,
Főzés nélküli vacsora ötletek – ha nem éttermeznél

Kép forrása: unsplash

A legfinomabb vacsora mégiscsak a frissen elkészített, főtt étel – de van az úgy, hogy az embernek vagy nincs kedve, vagy nincs ideje főzőcskézni, és étterembe sem szívesen menne, mert drága, vagy nem akar kimozdulni. Az alábbi vacsoraötleteket főzés nélkül is könnyen összedobhatod, mindegyik után garantáltan megnyalod mind a tíz ujjadat is!

A wrapek nagy előnye, hogy nem kell őket főzögetni – ha nagyon szeretnéd, megpiríthatod őket egy kicsit serpenyőben, de enélkül is tökéletesek.

Ha töltesz beléjük egy kis tonhalat, némi zöldséget, meg valami krémesebb összetevőt (ez lehet majonéz, kikevert salátaöntet, vagy egyszerűen egy kis joghurt), máris olyan vacsorád van, ami teljes értékű, és hamar összedobható.

Lehet, hogy furán hangzik, és elsőre nem képzelnéd el, hogy ez a kettő jó kombó, de higgy nekünk: kihagyhatatlan együtt a mangó és az avokádó.

Mindkettőt vágd fel, rakj hozzá egy kis jégsalátát, uborkát és paradicsomot, majd öntsd le az egészet egy kis fűszeres joghurttal (akár saját magad által kikeverttel, akár boltban kapható, előre készített salátaöntettel), és máris kész a könnyű, de nagyon különleges vacsorád.

Ha van otthon elfekvőben egy kis grill csirkemell, azzal csak növeled az ízélményt.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!