A legfinomabb receptek spárgával

Zabolai Margit
Írta: ,
A legfinomabb receptek spárgával

Gazdag káliumban és nagyon magas a rosttartalma, de legyünk őszinték: nem azért fogyasztjuk, mert nagyon egészséges, hanem azért, mert igazi friss, zamatos nyár íze van, ráadásul az egyik első zöldség, amit már frissen szerezhetünk be a piacról. Szezonja nem tart sokáig, úgyhogy gyorsan próbáld ki az alábbi recepteket, amíg lehetőség van rá.

Tepsis tejszínes spárga

Könnyű nyári főétel, ropogós sajttal és bacon darabokkal a tetején. A spárgát csak enyhén főzzük meg előtte, hogy még ropogós maradjon.



Hozzávalók: egy csomag spárga, egy kis dobozos tejszín, bacon, parmezán sajt.

Tekintsd meg a pontos receptet itt!

Spárga krémleves

Selymes, üde ízvilágú leves, amit alig néhány hozzávalóból könnyedén elkészíthetünk. A citrom frissé teszi a tejszínes zöldséglevest.

Ropogós kenyérkockákat is szórhatunk a tetejére.



Hozzávalók: egy csomag spárga, egy kis doboz tejszín, húsleveskocka, egy közepes fej hagyma, egy citrom, kenyér.

Tekintsd meg a pontos receptet itt!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!