A 6 legfinomabb paníros étel - mert magyarnak lenni jó! (X)

Zabolai Margit
Írta: ,
A 6 legfinomabb paníros étel - mert magyarnak lenni jó! (X)

Kép forrása: Peteer/depositphotos.com

Egy könnyű saláta, egy grillen pirított, lágy halacska – persze, hogy ezeket is szeretjük, de a ropogós bunda az, ami igazán megdobogtatja a magyar konyhán nevelkedettek szívét. Igen, bármit képesek vagyunk bepanírozni, és nincs is ezzel semmi baj! Nem kell minden nap, naponta háromszor olajban sült prézlit enni, de ha néha hiányzik a nagyi főztje, kattints a NetPincérre és szuper gyorsan az asztalodra varázsolhatod őket!

Szeretjük a ropogós panírbundát, ennél jobban már csak azt szeretjük, ha alatta még kellemes, finom meglepetéseket is találunk.

A lilahagyma olyan magyaros kiegészítő, ami kétségtelenül remekül passzol az olyan magyaros ételekhez, mint a rántott csirkemell.

Anita Konyhájában lágy juhtúró is kerül a bunda alá – legyünk őszinték, ezt a párosítást muszáj kóstolni és kóstolni és kóstolni!

Itt rendelheted meg!

Schnitzel panírozott csirke kukoricapehellyel Kép forrása: nigella.com

Azért nem vagyunk egyedül a panír iránti rajongásunkban, bűntársaink az osztrák sógorok is, ezért a Wienerwald Astoria például ideális helyszín arra, hogy egy egyszerű, de annál nagyszerűbb panírozott fogást rendelj magadnak: a kézzel panírozott csirkemellszeletek kívül arany színűek és roppanósak, belül zaftosak és puhák, a kukoricapelyhes bunda pedig a garancia arra, hogy a panír pont olyan ropogós lesz, hogy alig tudd kivárni, hogy ismét belemárthasd a fogadat!

Itt rendelheted meg!