Járni vagy nem járni edzőterembe? 5 kérdés, amit tegyél fel magadnak, és rájössz

Nagy Niki
Írta: ,

Az egészség nem ott kezdődik, hogy valaki több tízezer forintért edzőterembe jár, de nagyon megkönnyítheti a dolgot, ha minden úgy kéznél van, ahogyan egy teremben. A gépekkel kétségkívül könnyebb elérni az áhított alakot, ott vannak a csoportos órák is, a rengeteg rendelkezésre álló eszköz, na meg a wellness részleg, ahol a fáradt izmokat szaunával lehet regenerálni. De nem mindenkinek van tényleg szüksége erre – tedd fel magadnak ezt az öt kérdést, hogy megtudd, érdemes-e beruháznod egy drága edzőtermi bérletre!

Felesleges több tízezer forintért bérletet venned, ha egyébként tudod, hogy soha nem fogod kihasználni.

Gondold át, hogy motiválni fog-e, hogy befizetted a pénzt, vagy inkább stresszel, de nem fogsz többet járni azért, mert már benne vannak a forintjaid.

Ha úgysem használod ki a bérletet, felesleges rá költeni, csak kidobod a pénzt az ablakon.

Bár az edzőtermi bérlet sokat segít az alakformálásban, nem feltétlenül létszükséglet, ezért ha tényleg nagyon nehezen tudod kiszenvedni a havi betevőből, lehet, hogy nem érdemes költségekbe verned magad miatta.

Könnyen előfordulhat, hogy többre mész akkor, ha beruházol néhány otthoni eszközre, és nem költesz havonta több tízezret bérletre.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv