Izzadásra fel! 10 sportcucc, amitől már helyben is ugrálni fogsz

Pölz Kitti
Írta: ,
Izzadásra fel! 10 sportcucc, amitől már helyben is ugrálni fogsz

Ugye, hogy az ősz kezdetével egy kicsit megnő a sportolás iránti vágyunk? Nem véletlen: már vége a nyaralós-lustulós heteknek, sőt még az idő is enyhül, úgyhogy pont itt az ideje belevetned magad egy futó edzéstervbe, vagy abba a sportba, amit aztán télen is szenvedéllyel tudsz majd űzni a teremben - így nem kell újévkor ígérgetned, hiszen a bombaforma ki lesz pipálva a listádon! Íme 10 olyan sportcucc, amitől eláll majd a szavad, ráadásul képesek a legkevésbé lelkes napodon is annyira feldobni, hogy végül nekiindulj a napi edzésednek – leggingsek, kényelmes és nőies sportmelltartók, végezzétek a dolgotokat és motiváljatok minket!

Ha sportmelltartóban gondolkozol, kicsit engedd el a fantáziád és keresd az igazán nőies, kényelmes és gyönyörű darabokat!

Minél több pántja van -főleg a hátrészen-, annál kifinomultabb tud lenni a stílusod még sportolás és izzadás közben is...

Köszönj el a szimpla fekete-fehér melltartóktól és újíts be néhány ilyen elképesztően motiváló, gyönyörű színű darabot!

Amikor összeállítod a kocogós outfited, ugyanúgy figyelj a színharmóniára, mintha csak dolgozni mennél - egy szép, mintás leggings a hozzá passzoló, natúr felsővel és egy egyszínű cipővel például tökéletes választás!

Így büszkén indulsz majd el és nem azt fogod lesni, hogy merre botlasz a legkevesebb emberbe...

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv