Nincs kedved edzeni? Előtte-utána fotók, amiktől átgondolod!

Berényi Nóri
Írta: ,
Nincs kedved edzeni? Előtte-utána fotók, amiktől átgondolod!

Kép forrása: instagram.com, @dedikated_lifestyle

Mostanában mindenhol arról olvashatunk, hogy a közösségi médiának mennyi hátránya van, de arról sokkal kevesebb szó esik, hogy milyen fontos üzeneteket is közvetít. Ott van például az egészséges életmód, ami mára olyan méreteket öltött az emberek életében, hogy alig bírunk lépést tartani a legújabb egészség trendekkel. Rengetegen használják fel ezeket a felületeket annak céljából, hogy megosszák sikertörténeteiket másokkal, és ezáltal inspirálják őket a változás útján.

Simone Anderson

Kép forrása: br.vida-estilo.yahoo.com

Ő az élő példája annak, hogy egy ember bármire képes lehet, ha valamit igazán akar. Simone nem hitt a csodákban és abban, hogy egy pirulától másnapra ledob 20 kilót, de abban igen, hogy kitartással és kellő akaraterővel bármit elérhet. Két év alatt több mint 100 kg-tól sikerült megszabadulnia és elérnie azt az alakot, amiről mindig is álmodozott.

Elhatározta, hogy történetével másoknak is szeretne segíteni, ezért folyamatosan dokumentálta fogyását és az ételcsodákat, amiket készített magának. Azóta a szerelem is rátalált, ráadásul olyan önbizalomra tett szert, amitől csak úgy sugárzik. Bár testét műtéti hegek borítják a bőrfelvarrás miatt, ez egyáltalán nem korlátozza őt semmiben, hiszen arra emlékezteti, hogy milyen csodás átváltozáson ment keresztül.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!