5 szupercsajos edzésforma: az izmaidat és a nőiességedet is fejlesztik

Fodor Veronika
Írta: ,
5 szupercsajos edzésforma: az izmaidat és a nőiességedet is fejlesztik

Kép forrása: aerialyogadoetinchem.nl

A sport manapság nem csak az izmok fejlesztéséről szól, hanem segít az egészségügyi és a lelki problémákból való kilábalásban, sőt, bizonyos edzéstípusok a nőiességedre is pozitív hatással vannak!

Beautyrobic Kép forrása: buda.rudtanc.hu

Az egyik legnőiesebb mozgásforma a csípő, a derék, a has, a popsi és a hát formálását célozza meg.

Egy felmelegített teremben, kissé ezoterikus hangulatban, szexi táncmozdulatokkal erősíti a nőiesség legkifejezőbb testrészeit. Azon túl, hogy félhomályban végzik a csípőcsavarást, a Beautyrobic a hagyományos mozgásformával szemben sokkal inkább egy „selfness irányzat”.

A mozgáson és a hangulaton keresztül a belső szépség kifejezésére és a magabiztosság növelésére fókuszál. Ha egyszer kipróbálod, te is biztosan függő leszel!

Rúdtánc Kép forrása: tumblr, backonpointe

A sok évig csak külföldön hódító csajos mozgásforma pár éve Magyarországon is debütált a modern szabadidős sportok között. A koncepció leszámolt a korábbi sztereotípiákkal – nem ciki és félreérthető, hanem szexi és trendi mozgásformáról van szó.

Az órákon a függőlegesen rögzített rúdon végeznek gyakorlatokat, haladóbb szinteken már akrobatikus elemekkel fűszerezve.

Fejleszti az izmokat, az egyensúlyérzéket, a hajlékonyságot, javítja a testtartást, és hozzájárul a nőies kisugárzáshoz és a jó közérzet kialakulásához.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!