Az 5+1 legjobb válasz olyan sztároktól, akiket hízásuk miatt kritizáltak

Szőke Angéla
Írta: ,
Az 5+1 legjobb válasz olyan sztároktól, akiket hízásuk miatt kritizáltak

Kép forrása: Grey82/depositphotos.com

Aki nő és ráadásul híres is, nem tudja elkerülni azt, hogy külseje ne legyen állandóan a kritika célpontja. Ráadásul nemcsak az újságok elmarasztaló cikkeivel kell szembenézniük, hanem az online világgal is, ahol a névtelenség álcája mögé bújva a kommentelők következmény nélkül oszthatják cseppet sem hízelgő véleményüket. A legnagyobb sérté, amit egy nő kaphat, talán az, ha kövérnek titulálják, hiszen ebben benne van az is, hogy undorítóan néz ki és az is, hogy ez az ő hibája. Azonban nem mindegyik híresség hagyta annyiban, mikor a súlya miatt marasztalták el. Íme a hat legjobb válasz olyan sztároktól, akit hízása miatt kritizáltak

A világ egyik legjobban fizetett és egyik legkedveltebb színésznőjét sosem kímélték a testével kapcsolatban, már kiskorában sem. Állítása szerint karrierje elején egy producer azt mondta neki, ki fogja rúgni, ha nem ad le pár kilót:

„Azt javasolták, hogy olyan képekkel motiváljam magam a fogyókúra alatt, amiken szinte meztelen vagyok. Ez megtörtént, de ma már nem engedem, hogy így bánjanak velem. Ha valaki azt meri a fülembe suttogni, hogy „diéta”, egyből elküldöm a fenébe.”

Ha valaki tudja, milyen az, mikor az ember nagyító alatt van és bármit csinál, elítélik, az Lady Gaga, de sosem hagyta magát.

Mikor 2013-ban egy kommentelő kövérnek nevezte, egy szelfivel válaszolt, amihez odaírta, hogy büszke formás combjaira, majd a végére biggyesztett egy malac-emojit.

Az énekesnő anorexiával és bulimiával is küzdött, de ma már büszke a testére és mindenkinek azt tanácsolja, hogy soha ne másoknak próbáljon megfelelni.

 

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!