Az 5 legszuperebb masszázshely Budapesten

Bodnár Alexa
Írta: ,
Az 5 legszuperebb masszázshely Budapesten

Nem csak télen esik jól egy spa-ban eltöltött délután, hiszen meleg ide vagy oda, nyáron is ugyanúgy szüksége van szervezetednek a felfrissülésre és relaxációra. Ilyenkor jó ötlet lehet, ha befizetsz egy klassz masszázsra, főként egy fesztiválózós hétvége után. Összegyűjtöttünk neked a legjobb fővárosi massszázshelyeket, ahol kikapcsolódhatsz nyáron is.

 
 
 
 
 
 
 
Magnolia Day Spa, 5. kerület Budapest, Zoltán utca 3. Kép forrása: magnoliadayspa.hu

A Magnolia Day Spa minden szezonban készül különlegességekkel: most nyáron a gránátalma antioxidáns hatását szeretnék kihasználni a fiatalabb bőr érdekében, ezért arc- és testkezeléseikbe is bevonták ezt az értékes gyümölcsöt.

Napsütötte és érzékeny bőrre is javasolják például a fügés-gránátalmás, C-vitaminban gazdag teljes testmasszázst, amely megnyugtatja és hidratálja is a bőrt, és gondoskodik a teljes testi-lelki harmóniáról.

Emellett keleti és trópusi, többek között indiai, ayurvédikus és chakra-masszázzsal is várnak, ha inkább egy hasonlón vennél részt.

magnoliadayspa.hu

 
 
 
 
 
 
 

A Buddha-Bar Hotel Spa részlegén is érdemes elidőzni néhány alkalommal nyáron. A Spa célja, hogy a keleti és nyugati kultúrák keveredjenek egymással, és az ősi tradíciók vegyüljenek a természet jótékony erejével.

Választhatsz náluk teljes test, arc- és a test- és arcmasszázst kombináló masszázst is.

A teljes testmasszázsok közül érdemes az aromaterápiával egybekötött zen masszázst kérned, vagy a hagyományos deep tissue masszázst, amely az izmok krónikus feszültségállapotát tudja oldani, így ha nagyon stresszes vagy, és ezt már a hátadon is megérzed, akkor megéri erre befizetned.

buddhabarhotel.hu

 
 
 
 
 
 
 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!