4 különleges jógaóra Budapesten

Nagy Niki
Írta: ,
4 különleges jógaóra Budapesten

Kép forrása: Könyves András, kjfstudio.hu

A jóga alapvetően a befelé figyelésről szól, és nem az az érdekes benne, hogy hol végezzük – egy teremben, a szabadban vagy a szobánkban. Mégis, vannak olyan különleges jógaélmények Budapesten, melyeket érdemes megtapasztalnod, ha szeretsz nyújtani és vonz az ászanák világa.

Jóga a város felett Kép forrása: insearchofgrace.com

A rooftop jóga igazából kihagyhatatlan élmény – garantáltan ellazít, ahogyan az ébredező vagy a lenyugvó várost nézed, miközben gyakorlod az ászanákat.

Bori rendszeresen rendez jógaórákat a város felett, ahol nem csak befelé, hanem kifelé is figyelhetsz, hiszen tökéletes kilátás nyílik a különböző tetőteraszokról a nyüzsgő Budapestre.

Nyáron ráadásul sokáig van világos, így akár a naplementét is elkaphatod, ha olyan időpontot választasz.

A Margitszigeten igazi kuriózum jógázni – magad is kimehetsz, és csinálhatod egyedül a gyakorlatokat, de a Margitszigeti jóga csoport jógaórája sokkal hangulatosabb.

Az egész azért izgalmasabb, mint egy teremben izzadni, mert itt tényleg érezheted a füvet a lábad alatt, hallhatod a madarak csicsergését, érezheted a friss szellőt – és ha nem öltözöl túl, nyáron még barnulhatsz is (persze csak megfelelő védelem mellett!).

Ráadásul az óra becsületkasszás, így mindenki annyit ad bele, amennyit jónak lát.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!