Tovább a cél felé!

Lehoczky Rita
Írta: ,
Tovább a cél felé!

Még mindig nagyon boldog vagyok a múlt heti mérésem eredménye miatt, miszerint közel 5 kilót fogytam már az életmódváltó program keretében! Alig várom, hogy sokkal látványosabb célokat is elérjek. Tudom-tudom, türelem! Ez mindig nehezen ment… De mint tudjuk, a türelem rózsát terem, és bízom benne, hogy ez nálam szép új életet és sportos testalkatot jelent majd. Igyekszem csak a célra koncentrálni és továbbra is lelkesen állni a kihívások elé.

És hogy mik is ezek a kihívások?

Nincs időm!, El vagyok havazva!, Úristen, rohannom kell, elkésem!, Meg kell csinálnom, de mikor?, Utol kéne érnem magam!

Ezek a nem túl pozitív gondolatok üldöznek mostanában, amiket sürgősen el kell hessegetnem, hiszen a sietség és a türelmetlenség nem túl kellemes érzések. Annyi értékes időt pazaroltam már el felesleges dolgokra, és egyáltalán nem mindegy, hogyan telnek a napjaink, óráink, perceink. Hiszen minden egyes másodperc az életünk része, és sok múlik azon, hogy mivel is töltjük a MOST szent pillanatait.

Tehát az időmenedzselés nagyon fontos, amivel muszáj lesz behatóbban foglalkoznunk a life coaching megbeszéléseken. Egyébként pont ezzel kapcsolatos a házi feladatom is. Vezetnem kell írásban, hogyan telik egy napom. Hááát.... Már most látom, hogy álmodozó királylány vagyok… Életem nagy részét álmodozással töltöm. Persze ez nem újdonság számomra, valóban imádok álmodozni, képzelegni, amivel nincs is gond, csak akkor, ha a valódi életem elöli menekülésre használom. Évekig ezt tettem, de elég! Végre meg akarom élni az álmaimat 3D-ben is! De ehhez mindenekelőtt rend kell. Aztán majd tisztánlátás, bátorság és tettrekészség, úgyhogy van feladatom bőven.

8 óra munka, 8 óra pihenés... Már ha összejön

A fogyás, az izomépítés, a kiegyensúlyozott élet, a tanulás – ezek mind olyan mechanizmusok, amik akkor tudnak a legkiválóbban működni, ha a regenerálódásra is hagyunk időt a szervezetünknek. Eleget kell aludni, és tudni kell pihenni is! Muszáj ezt magamnak is hangsúlyoznom minél többször, mert hajlamos vagyok figyelmen kívül hagyni. Az elmúlt napokban így időt kerítettem erre is, és jókat lustálkodtam kedvenc hálótársammal, Negro kutyámmal. Hogy a pihenésem még kellemesebb legyen, készítettem magamnak egy forró csokit Protissimo porból.

Üdítő pillanatok

Végre megérkeztek a Power Fruit üdítő italok és az Absolute live sportitalok. Üdítően boldoggá tesznek, jó lesz egy kis változatosság a gyógyteák és a sima víz után, bár semmi bajom ezekkel sem.

Ketogén diétám miatt a cukorbevitelre nagyon kell ügyelnem, minimálisra kell csökkentenem, így minden itókának az összetevőjét egyeztetjük Irénkével, aki az étkezésemet felügyeli a Protissimo Stúdióban. (A ketózisos állapotról itt olvashattok bővebben.)

Megszabadulni a feleslegtől

Ha már a testemben elindult a feleslegtől való megszabadulás, akkor itt az ideje megszabadulni a környezetemben lévő feleslegektől is. Két zsáknyi rucitól szabadultam meg, és a régi bútorok, felesleges kacatok is szelektálásra kerülnek szépen lassan. A gondolataimban is szükséges a nagytakarítás, ezen folyamatosan dolgozom. Nem olyan egyszerű, de nem adom fel!

Sportos házi feladat

Dóritól, az E-fit személyi edzőmtől azt a házi feladatot kaptam, hogy a csípőhajlító izmaimat erősítsem. Nem lustálkodhatok. Itthon is tornáznom kell! Na ez tényleg kihívás számomra. Szeretném elérni, hogy minden nap sportoljak, tornázzak, vagy táncoljak, de valahogy mindig jön valami, ami fontosabb, sürgősebb, és annyiszor sikerült már lebeszélnem magam! Mindenesetre most elkezdtem az itthoni tornát is, és ugyan még nem megy minden nap, de rajta vagyok az ügyön.

Az E-fit tréningjeim is egyre keményebbek. Régebben nem értettem, illetve kicsit zavart is, amikor nyögtek, szuszogtak a fitness termekben a pasik. Hát most már értem. Edzés közben „szenvedek ezerrel”, de nem bánom! Tudom, hogy lesz eredménye. Adri, az E-fit vezető trénere, aki bájos mosollyal az arcán szokott „kínozni” engem, most is szuper edzésprogramot állított össze. Használunk mindenféle eszközt is már, pl. step padot vagy nagy labdát, úgyhogy nincs lehetőség a lazsálásra. Ezt figyeljétek, ilyen is volt a múltkori edzésen:

 

A pont az i-re

Nagyon örülök, hogy krémeket is kaptam a Helia-D jóvoltából, hiszen ezek teszik teljessé az átalakulásom. Az egészséges étrend és az edzés tökéletes kiegészítői, ráadásul az illatuk is olyan finom, mmm!

A narancsbőr elleni készítménnyel minden tekintetben elégedett vagyok, nagyszerűen végzi a munkáját. Sokszor érzem – akár napközben is – ahogy beindul és vérbőséget okozva stimulálja a vérkeringésemet. Csak ajánlani tudom!

Eheti mottóm: Tartsd a célod lelki szemeid előtt, a megvalósításhoz tartozó „hogyanokat” a Zuniverzum megoldja! :)

 

∞ Rita ∞


 

  • Az E-Fit stúdió szakemberei izzasztják meg Ritát minden héten.
  • Edzés közben Rita az Absolute live sportitalokat fogyasztja. Ha pedig napközben megszomjazna, a Power fruit steviával ízesített italait kortyolgatja.
  • A Helia-D biztosítja bőre számára a megfelelő ápolást, együtt veszik fel a harcot a narancsbőr ellen. A kozmetikum gondoskodik róla, hogy bőre megőrizze rugalmasságát a súlyvesztés után is.
  • A Protissimo biztosítja számára a kiegyensúlyozott étrendet, ketogén fehérjediéta keretei közt.

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba