Megállni, megpihenni, megköszönni…

Lehoczky Rita
Írta: ,
Megállni, megpihenni, megköszönni…

…értékelni, átgondolni, csendben elbúcsúzni a régi élethelyzetektől, a régi önmagadtól. Majd feltöltődni, hangolódni, továbbhaladni, célokat kitűzni, újratervezni, fókuszálni, megvalósítani, örülni, boldognak lenni!

A mostani időszakom történéseit ezekkel a szavakkal tudom a legjobban jellemezni. Lezárult egy projekt, amiben dolgoztam, és csodás élmények vannak a hátam mögött. Nagyszerű embereket ismerhettem meg, és szuper pörgős időszak volt.

Azonban most meg kell állni, le kell lassulni picit, át kell gondolni a dolgokat, megköszönni minden eddigi történést, elengedni, lezárni. Szükség van az új, tiszta terepre, hogy valami még jobb születhessen, hogy újra felfittülhessek. Ehhez szükséges a régitől való búcsúzás.

Úgy is tudnom kell pihenni, megállni, hogy totális káosz van körülöttem. Kb. egy hónapja apróbb lakásfelújítás volt, és még azóta nem volt sem időm, sem kedvem rendet rakni. De a legnagyobb rendetlenségben, káoszban is helyt kell adni a pihenésnek, a feltöltődésnek, önmagad ünneplésének. (Én most ezt gyakorlom.) Pláne egy változás, váltás előtt nem tehetem meg, hogy hűbelebalázs módjára tovább száguldok. Nekem és a szervezetemnek is idő kell ahhoz, hogy átálljon az új üzemmódra. Tehát no para, nincs aggodalmaskodás, nem görcsölök, nem stresszelek. Még akkor sem, ha most az életem minden területén káoszt és kilátástalanságot tapasztalok. Hálával próbálok gondolni földi utazásom eddigi minden pillanatára, és megköszönöm, hogy részese lehettem jónak és rossznak.

Búcsúzom a régi énemtől, a régi életemtől. Egyelőre nem kristálytiszta a jövő, de nem is kell, hogy az legyen. Szépen alakulnak majd a dolgok, ahogy én is, a testem is. A fogyáshoz is idő kell, ezt jó, ha tudom. Pápá nagy pocak, zsírpárnák, új Rita szépül, viszlát háj! :)

Köszönetet mondok most mindennek, mindenkinek és elbúcsúztatom azokat a dolgokat, amik már nem szolgálnak engem. Elég egy-két gyertya, és hálatelt gondolatok. Ezek most intim pillanatok. Köszönetet szeretnék mondani személyesen mindenkinek, aki életem eddigi történéseiben bármilyen szerepet töltött be, de ezt most inkább csak magamban, csak a gondolataimban, csendben teszem.

A csodaporaimtól viszont nem búcsúzom. Sőt képzeljétek, hogy még változatosabban tudjak étkezni, a Protissimo csapata ellátott a következő havi adagommal is, úgyhogy új ízek kerülhetnek tányéromba.

Gondolatolvasó a csapat, mert mostanában éreztem azt, hogy valami újdonságra vágyom az étrendemben. Olyan szuper dolgok jöttek velem haza a stúdiójukból, mint pl. a banános és sárgabarackos shake, karamell puding, bolognai tésztapor (igazi olasz ízzel!), krumplipüré por, többféle nuggets por, ízletes levesporok, és még sorolhatnám. Ráadásul, a nehezebb pillanatokra karamellás müzliszeletet is kaptam. Ebből naponta egyet ehetek meg. Fú nagyon finom, életmentő kiegészítés!

Ne aggódjatok a diétát olyan ügyesen betartom, mint valami eminens tanuló! Nagyon büszke vagyok magamra, de igazából annyira könnyen megy, hogy még én is meglepődöm. Halkan jegyzem meg, mert hivatalosan csak egy hónap múlva lesz mérés, de képzeljétek elindult a fogyásom!!! Hurrrááá!!! A szervezetem elkezdett átállni az új rendszerre. Ketózisos állapotnak hívják, amiben most vagyok, erről itt olvashattok bővebben.

Ami nagyon fontos, nem a mennyiségre, hanem a minőségre koncentrálunk. A protissimo hiper-szuper csodamasinája meg tudja mutatni, hogy hány kg zsír, víz, vázizomzat, amiből összeáll kis testem. Az egészséges fogyás szempontjából a víz, és a zsírmennyiség amiből veszítenem kell. Hiszen amikor elkezdek majd sportolni az izomtömeg súlya emelkedni fog, tehát ezért nem a konkrét leadandó kg-ra kell koncentrálni, hanem arra, hogy fókuszáltan a zsírpárnáim zsugorodjanak. Nagyon finom karamell pudinggal ünnepeltem meg ezeket a híreket, és az első kilóktól való búcsúzást. Fel vagyok dobva, hogy már egy hét után változás tapasztalható! Az anyagcserém is nagyon gyors lett mostanában, és kicsit szeles lányka lettem – és ezzel itt nem a szeleburdiságomra utalok…

A táplálkozás mellett ráadásul a bőrömmel is elkezdtem foglalkozni az utóbbi időben, amiről már az előző bejegyzésemben is írtam. A HeliaD krémek nagyon szupik. Kétféle krémet kaptam, ezeket itt és itt tekinthetitek meg! 

A reggeli kenegetések nehézkesen mentek rohanó időszakomban, de mostantól ebben sem lesz hiány, hiszen nagy pohár vízzel és HeliaD krémek használatával kezdem a reggelt!

Fáradtságom ellenére úgy gondoltam, hogy kihasználom azt a lehetőséget is, amit a Protissimo Csapat lelkes vezetője, Irénke ajánlott. Ez pedig nem más, mint a FLABeLOS gép használata. Egyik nap már fel is pattantam erre a szerkentyűre, közben Irénkével a diétámról diskuráltunk. Klassz volt rezegni ezen egy kicsit.

Amíg a programom tart bármikor mehetek, úgyhogy sűrűn látott vendég leszek náluk.

De most, hétvége alkalmával kicsit lelassulok, megpihenek, köszönetet mondok. Nagyon keveset aludtam a programom első hetében, ami nem előnyös semmilyen diéta szempontjából sem, úgyhogy ebben ne utánozzatok! Most pótolom a kimaradást, és tudatosan készülök az újabb kihívásokra. Tartsatok velem, Ti is pihenjetek meg, adjatok időt magatoknak, ne siessetek! Lassan, de biztosan haladunk, és ez a lényeg! :)

∞ Rita ∞

  • Az E-Fit stúdió szakemberei izzasztják meg Ritát minden héten.
  • Edzés közben Rita az Absolute live sportitalokat fogyasztja. Ha pedig napközben megszomjazna, a Power fruit steviával ízesített italait kortyolgatja.
  • A Helia-D biztosítja bőre számára a megfelelő ápolást, együtt veszik fel a harcot a narancsbőr ellen. A kozmetikum gondoskodik róla, hogy bőre megőrizze rugalmasságát a súlyvesztés után is.
  • A Protissimo biztosítja számára a kiegyensúlyozott étrendet, ketogén fehérjediéta keretei közt.

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba