Így szurkoltok Ti!

Lehoczky Rita
Írta: ,
Így szurkoltok Ti!

Sokat jelent nekem, hogy szurkoltok, írtok, olvastok, és megosztjátok velem a gondolataitokat. Valószínűleg enélkül a rengeteg támogatás és biztatás nélkül nem venném ilyen jól az akadályokat az életmódváltó programomban. Ti vagytok a legfőbb motivátoraim, szuperül csináljátok, köszönöm!

Változás: Más lesz egy személy, élőlény, dolog; fokozatosan módosul új tulajdonságok, sajátságok szerzésével vagy a régiek elvesztésével.’ – ezt írja a változás szóról a Wikiszótár. De mit jelent a változás a Te és az én esetemben?

Elbúcsúzni a régitől, a megszokottól, és belevetni magunkat az ismeretlenbe. Félelmetes? Igen, nekem sokszor az! „Lépj ki a komfortzónádból, és azon túl vár a boldogság!” – divatos mondattá vált manapság, de vajon valóban így van?

Nem tudom rá a pontos választ, de azt tapasztalom, hogy a változás valóban sok-sok jó dologgal jár. És persze azért néminemű kényelmetlenséggel is. Találkozom ezekkel is nap mint nap, de talán már kevesebbszer, és ennek nagyon örülök!

Egyszer fent, egyszer lent

Az elmúlt napokban rengeteget stresszeltem bizonyos dolgokon: nem jól osztom be az időm, túl sokat vállalok, még mindig nem tudok „nem”-et mondani, anyagi problémák stb. Anno számtalan időgazdálkodással, önmenedzseléssel kapcsolatos könyvet elolvastam, jó néhány tanácsot be is tartottam, de sosem találtam meg az igazi, nekem való, tuti módszert. Technikát váltottam, és van, hogy rábízom magam az életre, a megérzéseimre, és az ösztöneimre. Úgyis lesz valahogy! És igen, néha beveszem azt a bizonyos le…om tablettát is. :) Ha már azt hirdetem, hogy csak a célunkra koncentráljunk, és ne a hogyanon agyaljunk, akkor itt az ideje nekem is ezt követnem! Hajrá! Már jobban is vagyok. Persze nélkületek nem menne a jobbulásom, hihetetlen erőt ad, hogy olvastok és drukkoltok!

A következő bekezdés szóljon csak RÓLATOK-NEKTEK. Így szurkoltok Ti – jöjjön néhány kedves komment Tőletek, a teljesség igénye nélkül:

Sok sikert, kedves Rita! :) Még fiatal vagy, éld az életet a legnagyobb megelégedéssel! Én is tanulhatnék tőled, mert ugyan idősebb vagyok nálad, viszont a motivációm engem is csak ideig-óráig ragad el. :) Rövid ideig nagyon lelkes tudok lenni. Figyelemmel kísérem a sikereidet (mert csakis azok lehetnek). Hajrá!

Elolvastam mindkét írásodat, nagyon szórakoztató, nagyon önkritikus, (néha már túlságosan is), és nagyon őszinte! Úgy gondolom, hogy aki egy kicsit is ismer, az tudja, hogy ez igazán Te vagy! Kérlek, hogy ezennel fogadj be engem is a szurkolótáborodba! Hajrá Rita, és azt felejtsd el, hogy nem jól csinálod a pilatest, mert rengeteget fejlődtél, tanultál, és alakul a saját egyéni stílusod, amiért mi mind szeretünk Veled tornázni!

Irigyellek az életmódváltásodért, én is úgy váltanék már dolgozó életmódról nyugdíjas életmódra!

Végigolvastam a legutóbbi blog bejegyzésed. Ez azért húzós!!! Elektroshock. Mert az elektródák ezt csinálják. Bevállalós vagy! :)

Mindig meglepsz, de szeretek meglepődni. A szépség belülről fakad, tudod. :)

Ne izgulj, mert jó kezekben vagy, és koncentrálj a végeredményre, ami biztos szuperjó lesz! Már én is nagyon várom!

Nagyon tetszik az elszántságod, gyönyörű alakod lesz!

Nekem is példa vagy! Ezzel a programmal sok minden fog változni! Az önbecsülésed, a kitartásod, a sikerérzeted. Én is irigy leszek Rád! :)

Nagyon szurkolok, nagyon izginek tűnik ez a program! Amúgy a soraid nagyon megszólítottak, mintha csak magamról olvastam volna.

Húúú, Rita, láttam a bien.hu-n a fittülésedet, nem vagy ám semmi! Drukkolok nagyon, bár úgy tűnik, egyenesben vagy.

Egy: Gyönyörű vagy. Kettő: Iszonyat csúcsszuper, amit csinálsz!

És azok a porok finomak? Nem tudom elképzelni, hogy lesz abból épkézláb étel, de szívesen megkóstolnám. Ha neked ízlik, lehet, hogy nekem is tetszene.

Láttam a neten, hogy életmódot váltasz, sok kitartást és erőt kívánok. Hiszek benned, menni fog. És nem csak csinibb leszel, hanem sokkal egészségesebb, és vidámabb is. Örülök, hogy így döntöttél.

Nagyon becsülöm, hogy így vállalod magad, nagy bátorság kell szerintem hozzá. Tarts ki kérlek, aztán add át a megszerzett okosságokat!

Ritácska, nagyon örülök, hogy belevágtál ebbe az egészbe. Ha valakinek, akkor neked igazán szükséged van erre, és remélem nem csak a program végéig leszel végre jóban önmagaddal. Kitartás, ügyes vagy, meg lesz az eredménye!

Az írásod lelki része nagyon megérintett, hisz ezer éve ismerlek és boldog vagyok a külső-belső megújulásod miatt!  Erősebb vagy, mint hinnéd!

Tiszta felüdülés olvasni mindig ezt a csudi haladást, amit művelsz! Elismerésem :)

Csak így tovább! Nekem ezekből a stresszkerülés a legnehezebb ügy. Vagyis az, hogy ne akarjak mindig, minden áron, minden területen 100%-on teljesíteni. Az erő veled van!

Elhiszem, hogy vannak rosszabb napok is. És tényleg jó, hogy megmutatod, hogy nekünk is sikerülhet!

„Egy filmet chips és popcorn nélkül is meg lehet nézni, kizárólag vizet kortyolgatva" – ezt kizártnak tartom.. de szurkolok neked :)

Jók az írásaid, őszinték, humorosak, lelkesítők. Meglesz az eredmény is! Szurkolok neked!

Nagyon örülök, hogy van benne segítséged, sok erőt fog adni! Annyira jó, hogy ilyet nyertél!

Tényleg jó olvasni, ami veled történik. Ez olyan igazi, mert olyannal történik, akit ismerek.

Nem lehet rosszul csinálni ennyi jókívánság mellett! Titeket ünnepellek a Protissimo citromos pudingporral, mmm! Köszönöm, hogy velem vagytok! Szeretet és hála!!!

Ha a Protissimo életmódprogram iránt érdeklődnél, gyere el egy nyílt napra, ahol ingyenes testösszetétel analízisen is részt vehetsz! További infót erről itt találsz.

A Hélia-D-nek is vannak titkai

Szerencsénkre nem őrzik hét lakat alatt, úgyhogy ha kíváncsi vagy, milyen összetevőktől ilyen fantasztikusak és hatásosak a Helia-D kozmetikumok, akkor ne habozz, kattints ide!

Infraszaunában kötelező kellék a narancsbőr elleni gél, a feszesítő testápoló pedig kellemesen hidratál a zuhanyzás után.

E-Fittülök

A múlt héten Adri – az E-Fit Stúdió vezető trénere – kezei közt formálódtam, és hál' istennek nem véreztem el, pedig volt, hogy 7 kg-os súlyzókkal végeztem kitöréseket a step pad segítségével. Hát nem volt piskóta… Ezen a héten személyi edzőm, Dóri vett kezelésbe. Nem mindig őszinte a mosolyom az edzések alatt, ezt töredelmesen bevallom, de meglátjátok, valóban meglesz az eredménye. ;)

AlkoHOL?

A diétám 1. és 2. szakasza teljes absztinenciát igényel, úgyhogy no mulatási, no party. Nem mondom, volt egy-két nap, amikor szívesen nyúltam volna a pohár után, de köt a programom, és a magamnak tett ígéret. A diétám későbbi szakaszában egy pohár minőségi vörösbor már belefér. Addig is emelem poharam (amiben nem lehet más, mint az Absolute Live bodza-citrom ízű, steviával édesített üdítőitala) Rátok, a programban részt vevő támogatókra, a családomra, a szeretteimre, a barátaimra, az ellenségeimre, és magamra is!

Ti is ünnepeljétek meg Magatokat, mert megérdemlitek! Egészségetekre!

∞ Rita ∞

  • Az E-Fit stúdió szakemberei izzasztják meg Ritát minden héten.
  • Edzés közben Rita az Absolute live sportitalokat fogyasztja. Ha pedig napközben megszomjazna, a Power fruit steviával ízesített italait kortyolgatja.
  • A Helia-D biztosítja bőre számára a megfelelő ápolást, együtt veszik fel a harcot a narancsbőr ellen. A kozmetikum gondoskodik róla, hogy bőre megőrizze rugalmasságát a súlyvesztés után is.
  • A Protissimo biztosítja számára a kiegyensúlyozott étrendet, ketogén fehérjediéta keretei közt.

 

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv