Új év, új test – 6 tipp, hogy idén ne csak egy ígéret legyen

Berényi Nóri
Írta: ,

Nagy ígéretekkel és tervekkel kezdjük meg az újévet, aztán a lelkesedésünk kezd alábbhagyni, mikor látjuk, hogy megint nem jön el a jó tündér, aki egyik percről a másikra megoldja a problémáinkat. Aztán rájövünk, hogy megint minden csak rajtunk múlik. Nagyon becsülendő dolog, ha a fogadalmaid között szerepelt az új, egészségesebb test képe, de akkor ideje tenni is érte.

Adj elég időt magadnak! Kép forrása: hm.com

Mesés lenne, ha egyszer csak felkelnél és hirtelen abban a testben találnád magad, amiről mindig is álmodtál, de a valóság ennél sokkal keményebb.

Küzdened és harcolnod kell, még akkor is, ha csak a tested formálásáról van szó.

Felesleges időhöz kötnöd ezt a folyamatod, inkább élvezd a változást.

Nem fog egyik napról a másikra menni, de könnyen lehet, hogy egy hónapon belül már nagyon látványos eredményekkel büszkélkedhetsz, ha teszel is érte.

Mit csináltál eddig rosszul? Kép forrása: luluaddict.com

Még nincs késő, akár már ebben a percben is elhatározhatod, hogy változtatsz az életviteleden az új alakod érdekében. De ebben az esetben őszintének kell lenned magaddal és belátnod, hogy eddig mit csináltál rosszul.

Például, ha nem mondasz le az esti nassolásról, akkor hiába szeretnél másnapra lapos hassal ébredni, a tükörben mást fogsz látni.

Tehát az első lépés a beismerés, a második pedig a változtatás.

Elég apránként megtenned a lépéseket, a lényeg, hogy haladj.