Supermannek könnyű, de neked sem lehetetlen – Győzd le magad minden héten! (x)

bien.hu
Írta: ,

Supermannek és Csodanőnek könnyű, ők távoli világok szülöttei, akiknek nem kell bajlódni kocogással, kardióval, ne adj’ Isten TRX-szel, hogy formában maradjanak. Mindenki másnak keményen meg kell dolgoznia az egészségéért és a feszes alakjáért, de miért olyan nehéz ez?

Hosszasan lehetne sorolni a mozgás nyújtotta pozitív hatásokat, de ezeket már mindenki hallotta és ismeri, nincs is vita, mozogni kell – de mégis, ha meg kell mozdulni és elmenni egy edzőterembe, akkor valahogy mégsem olyan egyszerű a dolog.

Legyünk realisták: a felgyorsult élet forgatagában tényleg nehéz megtalálni azokat a réseket, ahová még befér egy kis extra mozgás az egészségünk megőrzése érdekében, de mindez azért mégsem lehetetlen. Ahhoz, hogy ki tudjunk lépni a komfortzónánkból, le kell győzni a fáradtságot, a nem-akarást, a bennünk élő kényelmet és lustaságot, a saját magunkkal szemben táplált előítéletet, hogy „nekem ez nem megy”. Ezek a legnehezebb lépések, és ez az, amire ha képes vagy, igazi szuperhőssé válsz, mert a legnehezebb feladat mindig önmagunk legyőzése.

Van egy tippünk, amivel könnyen lendületbe hozhatod magad...

A Sportkártya óriási segítség abban, hogy legyőzd önmagad, az egészséged, az önbizalmad és a sikerességed kedvéért, nap mint nap. Sokunk számára ismerős, hogy a munka, a család és egyéb kötelezettségek miatt nem tudjuk előre megtervezni, mikor és hol eddzünk. A klasszikus bérletek ráadásul olyan kötöttségekkel járnak, amelyek bizonyos esetekben inkább elrettentőek, mint vonzóak.

Erre nyújt megoldást a Sportkártya, amely egyszerre biztosítja a változatosságot és a választás szabadságát, ugyanakkor garantálja, hogy ott és akkor tudjunk sportolni, amikor az éppen nekünk megfelel. Ezzel a kártyával olyan érzésünk támad, mintha bérletet váltanánk közel 400 sportlétesítménybe az egész ország területén. Ráadásul több mint 30 sportágban, közel százféle mozgásformában szállhatunk szembe a határainkkal akár a jóga, a társastánc, a harcművészet, a pilates vagy a spinning területén. 

Aki pedig most vásárol éves bérletet, az plusz egy hónapot kap ajándékba!

Mindent összevetve, hősnek lenni tényleg nem egyszerű, de ha csak egy kicsivel többet várunk el magunktól, hiszünk önmagunkban és többet is teszünk önmagunkért, akkor gyorsan kiderül, a mindennapok ruhája alatt ott feszül a szuperhős sportegyenruha is.